Lillebröder

Lillebror köpte rätt nagellack! Lyckan är gjord, jag tror till och med att jag fick det av honom bara för att han är snäll. Däremot lurade Freddieboy mig med sina stora ögon, söta kommentarer och gulliga leende till att köpa diverse saker åt honom i mataffären. Exempelvis kakor, sugrör, blåsraketer med mera med mera. Studentbudget my ass när lillebror gör sitt cuteface. Men aja, tur att jag inte är hemma så ofta. Å tur är det väl att min familj ska komma ner och fylla på min kyl/frys! Yay!

Bror köper nagellack

Klockan är på tok för mycket. Största lillebror är på stan. Jag har inget nagellack.l What to do? Jo gå in på mavalas hemsida skicka en top fyra lista på de nagellack du vill ha. Skriv ut hela namnet samt veta vad det kostar utantill. Guida lillebror till vilken affär via sms. Det här fallet kicks. Skickar ett bönande sms, snälla köp nagellack åt mig. Han svarar kan du inte göra det själv. Skicka ett till nej snälla snälla snälla. Han antar sig rollen och utnämner sig själv till "jag rä bäst i världen" något som tåls att diskutera men visst, för den här gången. Fem minuter senare. "Du var ligger kicks?". Jag är inte så säker längre på att jag kommer att få rätt...

Three little pigs

Igår spenderades natten i bilåkande. Då jag som en snäll vän hämtade två olika kompisar från krogen/hemmafest. Det är svårt det där när bussarna inte går. Men däremellan han jag i varje fall kika film med lillebror! Nice. Nu befinner sig mannen i Berlin och det känns trots allt skönt att hon befinner sig i ett nice land. För jag menar när jag och v-power intog berlin i mars så var det ju en resa att minnas! Alla galna upptåg som vi gjorde/inte gjorde! Men vill gillar vi gillar!







Berlin Baby Berlin i småbilder!

Bibblan

Efter lite plugg-i-lugg med Rman idag på statsbiblioteket så är huvudet helt slut. Dock hann vi med en vivaldi där vi träffade på två mycket söta flickor.:).

Imorgon är det nyår. Jag tror jag är den enda på jorden som har slutat nyårshetsat. Det känns som om det blivit en så stor grej av det att allt måste vara perfekt:). Själv siktar jag på att bara ha en rolig kväll. För det viktigaste av allt är att ha roligt och inte stressa upp sig över saker. Jag menar vem vill börja det nya året sönderstressad och skrikandes efter skumpa! nej inte i år inte ;D.

nu börjar äventyret!

idag så har jag gått på stan med linda. Vi inhandlade nyårstrams såsom strumpbyxor och lösögonfransar och allt som hör till! väldigt kul hade vi iallafall:D

vad ska man mer säga? VI ÄR REDO FÖR BERLIN!!!!! nu åker vi och vi hörs på söndag!

Ciao!

Kaos

Det har varit kaosartade dagar i v-ås diverse kompisar från diverse kompisgäng har hunnits med att träffas. Blivit halvstrypt på stan av en viss militär. Käkat ute/fikat så att min ekonomi dör. Nu blirre bibblan med en old friend. I em blir det eventuellt träff med en annan och ikväll blir det nya äventyr. Snacka om att man pusslar för att kunna hinna med att träffa alla. men så ärre! Iofs tycker jag det är ganska kul när man har mycket att göra:P. hellre för mycket(inte plugg) kompisar än för lite.

Jojustja, en ny frisyr har tagit plats på huvudet mitt. Sedan har jag även skaffat mig lite blondare nyanser. Hejahejaheja!

beroende av shopping?

yo people!!!!!!! plugget idag på bibblan var kanske inte så effektivt som det bore ha varit, men sen har ju inte frugan och jag sett varandra på väldigt länge så vi hade mycket att snacka om såklart:D jaja efter att vi lade ner att ens försöka pluga och koncentrerade oss på att bara babbla om allt och inget så blev frugans sug efter spicy hot för stort så vi kunde inte göra ngt annat än att pallra oss ner och beställa en sen lunch med bella.  sen skulle vi bara gå i en affär, och en till och en till och ja ni förstår slutet på det hela:D tur vad det iallafall för jag hittade de mest söta underbaraste skor ni kan tänka er!!! åhhh de är helt fantastiska! men det spelade ändå ingen roll, det tog ändp bara trettio sekunder innan manna skriker jessica du kan inte gå i såna här klackar, och påminner mig och elbafesten som var uner studenttiden i våras!!!!!! iallafall fick hon syn på platån och lugnade ner sig lite iaf, det är ju inte lika farligt då:D joda det har tagit ett tag för henne att förstå det:P:D ajaa hon tycker också att de är det mest underbara skor som finns iaf för hon vill gärna låna dem nu:D

iallafall, nu när jag är i köpandå så passar det utmärkt att hmkatalogen för våren har kommit, och ja, jag har lagt in en stor beställning redan nu så det inte tar slut:D jippi, kläder ger mig en kick som inget annat gör!!!!  det är tre underbara klänningar, en kjol, body, och shortsdress:D

jajaa nu måste jag spöa syrran på gh! seeya

Ciao!

det luktar plugg

hej allihopa:D tre dagar kvar till berlin!!! ikv är det dags för det stora berlinmötet med sarae och carro:D:D och för att fira det har frugan och jag intagit v-ås stadsbibbla för att plugga, yes!!!! vi ser lite lagom coola ut när vi sitter här och plugar, har i ögongel i mitt trasiga öga och äterskinkmacka:D undertiden planerar vi mat på spicyhot mums:D fast subway är ju rätt lockande, men nej nu vet jag, jag tar med mig en macka tsom frukost på torsdag!!!! åhh ibland kan jag få till det:D ajaaa böckerna kallar!!

Ciao!

ajsingbajsing

ojojoj nu har jag spelat gh så länge att jag har alldeles ont i armen....:P nattinatt

Ciao!

-4, +1

jahaap nu väntar ännu en kväll med mat.. strax ska vi iväg till farmor och farfar för att töja ut magsäckarna ännu mer. ajaa tur att jag har min kusin där som man kan snacka lite skit med, och syrran såklart:D  hur har eran julhelg varit? här är förresten en vimmelbild från i fredags, det är ja, kerstin och  sara:D haha ser ni skönaste dubbelhakan på mig, skööööööönt:P

jaja nu kommer pappa och hämtar mig

Ciao!



njuter

hallå partypeople!!! juldagens utgång var underbar! ´dagen började med att kerstin, bella och jag  åkte till björnön för att ha lite pulkarace:D sen gjorde vi finfina snögubbar som bara västeråsare kan! sen blev det kalt och oboyen och skinkmackorna åkte fram:D sen blev det iallafall för kallt ör oss klenisar så vi åkte hem. ojojoj va kul det är att köra bil när det är så mycket snö och mn småslirar lite hela tiden, haha:D iallafall hem till kerstinför lite mat och för att lugna maggan(kerstins madre) med att allt är bra med mig och sånt:D sen kladdade vi på oss lite smink och åkte hem till linda på förfest:D åhhhhhhhh det var så underbart!!! på ena sidan av mig sitter min bästa kompisr, på ana sidan siter carro, en av mina äldsta kompisar och sen var det massa andra från klassen!!!  då var jag lycklig kan jag säga:D sen blev taxi in till stan och till silk! där fams det ännu mera klasskompisar och jag bara njöt!! men nu äre berlin som vi ser fram emot!!!

kolla in detta:

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=dec&d=31&h=6&mi=30&t=BERLIN-t55BABY-1t2t5&yn=Carro&c=pi&mc=4







förresten, fredrik är utmanad i gh mot mig, vem vinner????

Fyllechaffis

Igår inser jag varför man INTE vill vara fyllechaffis till 5 stycken artonåringar. Galet. Galet. Återigen Galet.

Hoppas utgången igår var nice JAY! Jag kommer att ringa dig snaart ;).

PARTY?!!!!!!!!

HEJ! detta är en taggad Fanny Engström som vill skriva av sig. om ni vet är det inte min blogg, men jag är full och glad så WTF?! skoja, nej det gjorde jag inte. okej sluta prata med mig själv. Vi ska strax ta taxi till årets partystad and thats right people i´m menar fucking vässan!!! nej men det är ju trots allt ett tag sen jesus föddes, så klart vi ska svepa våra glas för det :)
Nu ska jag klunka min öl. Hoppas ni har en totaly fett bra kung kväll. love you all, skojja, eller inte?

PUUSSSSSSS /FANNY ENGSTRÖÖÖÖM

hej!

Detta är från Västerås och Kristin! Några av v-ås tjejerna är nu på förfest för en kväll ute i Västerås.. Kvällens händelser kommer ni att få reda på imorgon när vi alla är lite kryare.. Vi hoppas dock att alla som är ute i v-ås nattliv får en underbar kväll!!  förresten alla andra också!  Puss och hej från vässan! 

du är dansdrottningen!!!

hallåååååååå v-ås lovers och alla andra julfirare:D nu är det äntligen dags!!! det är utgång i v-ås!!!! nu ska glasen fyllas och sminkes ska på så vi blir söta som socker!!! ikv är kvällen då gammla ansikten ska förenas och glädje ska utbrytas:D ikv mina kära läsare, är kvällen när delar av CASPER06 ska förenas på dangolvet och minnen väcks till liv!!!
NU KÖR VI!!!!!

juldagen

jahapp så vad bjuder juldagen på för er? själv ska jag ut och åka pulka med mina kompisar på björnön!!! skojskojskoj:D varm oboy och mackor ska såklar med så det blir supermegamysigt!!!! ikväll blir det antagligen utgång, det beror på om flickorna vill ut idag eler imorrn, men det låter som idag. inget mig emot, jag är taggad till tusen(som vanligt)! nähää nu har party hoppat upp på min magen och sitter och kurrar, han vill bli kliad under hakan förstår jag. bäst att göra det innan han börjar trampa på ställen där man inte  ska trampa!!!

Ciao!

renad för ett år framöver!

godmorgon min nissar:D hoppas ala är nöjda med gårdagen och att alla får två till dagar med julmy.9s:D dagen började med att koka knäck hos madre, sen var det frukost hos padre för min och syrrans del så vi raskade snallt dit. efter det hoppade vi in i bilen och styrde mot gravarna, sen blev det paketöppning sen åkte vi hem till madre igen. där såg vi på kallen och åt. sen kunde jag inte hålla min längre utan, ja var helt enkelt tvungen att få öppna mina paket hos madre!! hmm sen blev det en sväng till kyrkan för midnattsmässa, det tycker jag är jättemysigt:D faktist enda gången per år som jag frivilligt går till kyrkan, men det är ngt specielt med den mässan:)

den blev en mycket annorlunda julafton än vad jag är van vid, men det blev ändå bra:) mys lite mer nu under juldagen och annandagen!!!!

Ciao!

Gårdagens cirkus

Igår skulle jag och Kells fortsätta vår årliga tradition och gå på midnatsmässan. Det vi inte hade räknad med var att få ett samtal från Christian där han vänligtbjöd med oss ner till stan. Vilket kunde vara mysigt INNAN kyrkan, en julmust planerades att köpas in. I varje fall köptes ett glas vin in och ett mysigt gäng på fyra satt och samtalade samtidigt som vi åt upp hela skålen med juleskumtomtar. Ett hett tips är att inte sätta det framför 2 stycken stuenter, 1 som ska in i lumpen och en som precis blviit av med sin arbetslöshet. Gott var det. Till vår förskräckelse glömde vi bort tiden och fem över elva slog det oss att vi missar mässan. Så vi doppade juleskumtomtarna i smyg i glasen och låtsasades om att vi snart var helad. Dock blev vi självklart inte lika helad som Mannen som faktiskt befann sig i domkyrkan!

Fail nummer två under kvällen. Me & Kells blev sjukt sugna på subway. Tror ni det har öppet nej. Som vanligt sätts hoppet till donken vid fjortisklockan. Tror ni det var öppet nej. Istället blev det en promenad hem där jag blev attackerad av snöbollar. Inte schysst inte schysst!

God Jul!

God J(!)ul önskar Frugan och Mannen:)
Ät upp er rejält nu under dessa juletider  när vi alla är hemma, för under våren blir det bara studentmaten som flödar!

Gårdagens upptäckt!

Tågresan hem var bra jag sov, sov och sov lite till. Pappa välkomnar mig och jag räcker snabbt över min väska. Orka bära själv när pappsen finns där och mer än gärna hjälper till :D:D! När jag kom hem så möts jag av en chock. Är ingen äv mina bröder hemma? Var är dem? Hehe listig som jag är inser jag att de sover. Eftersom de har saknat mig (förhoppningsvis :O) så gör det inget om jag väcker dem. Så jag springer först in till lillebror 2 och slänger mig vöer honom samtidigt som jag börjar kittlas. Han ger mig en dödsblick och sedan blev han glad när han såg att det var hans favoritsyster in le world! Sedan springer jag vidare in till lillebror 1 och kör samma procedur, men han var mer mottaglig och välkomnade mig med en armbåge i magen och kittel. Lillebror nr 3 han sprang dock och jag mig en kram, jag hämnades däremot genom att kittlas. Förresten blev jag kallad it igår:O. Tompelomp släppte den vackra kommentaren till mammsen att IT has arrived:O! Stryk ska han ha!

Saker som har ändrats sig sedan jag flyttade hemifrån. Mina bröder har växt. Tompelomp har blivit lite med betoning på jättelite biffigare och skaffat sig en snyggare klädstil. Denna har blivit sjukt lång och mer bredaxlad och nu kan jag inte trycka enr honom på golvet längre när vi brottas! eftersom han är starke. FAN! Freddieboy har även han växt på längden 1 dm till och han är typ längre än mig. Jag inser att de kommer hämnas tillbaka efter alla ggr jag har kittlat dom. Tur att jag inte bor hemma längre ;).

GOD JUL

hallå i stugorna allihoa! idag är det julafton, dags för tomten att komma:D Som ni säkert fårstår kommer jag ha fullt upp med att äta och öppna God Jul på er allihopa:D

love love love<3

hej allihopa:D dagen före dopparedagen!!! är ni lika spända som jag är inför imorrn!!! älskar paket, och om inte mina ögon är helt galna såg jag nägra påsar inne i madres rum som liknar julklappar!!!! ooooh vänta bara till det är dags att läga dem under granen:D:D:D pillepillkläm!!! ja jag är rätt barnslig, och ja jag tycker fortfarande kissobajs skämt är rätt roliga:P menmne sån är jag:D  hmm följde med madre och handlade det sista tills imorrn, blev godissugen och tiggde till mig lite godis. men inte så mycket sa mamma, nej då sa jag:P men hallå sist jag åt godis var när mamma var och hälsade på mig, hm det var j*vligt länge sen ska jag säga, så någon liten påse vet jag inte om det blev:P ajaa jag sa att jag hade vuxenshoppatgodis (tagit LITE av NÅGRA sorter) och log som bara en dottre kan. madre såg nöjd ut tills hon blev godissugen själv och skulle norpa en godis när hon fick syn på att det inte var någon godis som pasade henne i smaken:P listig dotter där!!!

såg att det är love actually ikv, åhh finns det nån mer mer mysig film??? näää tror inte det!!!! åh man blir bara kär av att se den, sen vad det är man n skulle råka bli kär i spelar ingen roll, bara man får känslan!!! åhh precis vad jag behöver efter tre månaders singelliv!! nu får det vara nog med singeltjafs!!! ikv ska jag bli kär!!! hmm jag vet inte vrf, men potatisgratängen som står  kylen kan bli mitt kärleksofer för kvällen, haha stackarn!

jaja, om paketen är inslagna? nej, det finns inget tråkigare än at slå in paket! man får bara ont i ryggen, usch!

förresten fredrik, bara för att du är sämst på snöbollskrig ( ja jag tycker synd om dig) så blir ni länkade nu:D

så alla goa och glada fruganochmannenlovers, kika in denna blogg!!!!

http://snyggsblogg.blogg.se/

En vinnare har korats:D

JOSEFIN MELIN, mina gammla kära babyvän:D DU HAR VUNNIT:D Du gissde på 21.07 och det blev 21.10:D grattisgrattisgrattis får jag väl säga:D det var många som var nära, men när det väl gäller, ja då är nitton, snart tjugo års vänskap aldrig fel:) du kommer få en julklapp:D åh så spännande:D

jahapp första natten på tulpangatan då, mysigt:D sessan hade intagit min säng innan jag han ta någon plats, så att det blev trångt behöver jag inte säga:P men som den underbara kissemiss hon ä så fic ja läga min på rygg iaf, sen la hon sig på magen och kurade som aldrig förr hon hon började tvätta min i ansiktet, och tvätta och tvätta och tvätta.... peeling tror jag det kallas.

iallafall så är det nåt fel på våra element här uppe på övervångingen där jag bor,så min käremadre har köpt externa elemet. gissa och dom gick för fullt inatt!!! eftera att ha stängt dören och har ett täckte plus ett ectra täcke och super elementet är det kanske inte så konstigt att jag och stina vaknade mitt i natten dyngsura av svett och typ andnöd, det kändes som hela solen riktade sina strålar mot oss som om vi vore värsta änglar! ajaa som den underbara matten jag är så gick jag självklar upp och stängde av elementet och öppnade dörren, man kunde riktit höra hur sessan pustade ut när det kom in skön sval luft:D Det galnaste var när jag vaknade och första tansken var: var är jag? fast det är klart, har man fått sovit på rygg hela natten för att sessan ska kunna brassa ut sig så blir man nog lite knäpp:P

jahaa nähää nu väntar en stor dag, väskorna ska packas upp, glittret ska upp(!), knäck ska kokas, stan ska besökas, och för att inte tala om all mat som ska hinna åka ner i min masäck:D haha jag kommer rulla ner till kalmar om två veckor:D

och snart kommer min kära fru hem till gurkstaden också:D jippi:D jag har ju inte sett henne sen igår, så gissa om jag saknar henne:P puss på frugan!!!

NU: FRUKOST

Ciao!

så att säga

yo bitches, im back in! jag andas nu v-åsluft och går på -åsmark, men det viktigaste, jag befinner min på tulpangatan 12 igen:D ÅHHH GISSA VEM SOM HADE INTAGIT MIN PLATS I SÄNGEN NYSS NÄR JAG KOM UPP EFTER TYP HUNDRA OSTMACKOR???? SESSAN!!!!! åhh min baby:D:D och party han är också så go:D åhh min kissis:D

jaja iallafall, nu är tävlingen avslutat och vinnaren koras imorrn:D spännandespännande!! men jag kan säga att ja har varit hemma ett tag iallafall:D käre fredrik i frugans och min klass vill gärna bli omtalad här i bloggen, så nu är han det!

jaja nu ska jag snacka lite skit md bella och gosa med party och sessan:D

Ciao!

Det suger att städa

Städningsprojektet har precis återupptagit och hunnit pausats. De sista julklapparna har införskaffats och ska nu slås in. Tre fulla tvättmaskiner är igång och tre till kommer att fyllas. Jag längtar så sjukt mycket till att komma hem och få min tvätt tvättad få mat serverat på bordet. Att få äta riktigt mat till skillnad från studentbudgetmaten. Å så klart att få brotta ner mina lillebröder och kittla de så sjukt mycket att de typ kommer att börja gråta. Allt för att visa vem som bestämmer. Storasyster is the shit!

nu drar jag:D

jahapp nu var det färdigtpackat:D  sitter och tittar på de duktiga städarna i köket som kalmarhem har skickat. äntligen kan de göra nåt bra.. ajaaa känns lite konstigt att åka hem, eller åker man hem? jag menar, jag bor ju här nu, eller?hmm ajja iallafall ser jag fram emot att få massage av madre och träffa alla sköningar:D speciellt mina kissies:D aja nu har hon kommit, ska ta upp cykeln till mitt rum och dra iväg till bussen:D tävlingen avslutas när jag skriver nästa inlägg, så skynda skynda:D

jaja vi hörs vi västerås!!!

Ciao!


bloggens första tävling:D

förresten ni får en update innan jag ger min mot gurkstaden, men jag ska enligt tidtabell vara  hemma klockan nio, men frågan är när tror ni jag är hemma? hur lång försening tror ni jag får? den som gissar rätt får en liten julklapp:D så såhär ser detr alltså ut, buss kalmar, 13.30 till sthlm 19.30, tåg sthlm 20.07 till v-ås 21.00. Låt tävlingen börja, glöm inte att skriva namn:D

Ciao!

hallllllllllllllllååååååååååååååååååååååååååååååå

IDAG ÅKER JAG HEM TILL VÄSTERÅS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klockan halv två går bussen. klockan är nu 9.10, och jag har inte börjat packa än, men det ordnar sig;:D sen klockan halv ett kommer min kära fru för att ge min lite ost poch hjälpa mig ner med ala väskorna, och självklart för att säåga baybay. jag menar vi kommer inte ses förrän fredag eller lördag!!!!! herregudm jag kommer dö, hur ska detta gå???? buuäääää, jaja jag är ju man så för mig går det väl än, men man vet ju hur fruntimmen kan böla:P nänä packning var det:D

Förresten här har ni ngt gott att smaska på som min fina carro har gjort:D:

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=dec&d=31&h=6&mi=30&t=BERLIN-t55BABY-1t2t5&yn=Carro&c=pi&mc=4

V städar!

Idag städas det fortfarande:P Gårdagen bjöd på Charlie and the chocolate factory. Mysig film det där! Men kikandet på den filmen resulterade i att jag inte tvättade kläderna eller att jag dammsög/moppade. Idag blir det ändring. Härligt härligt!

fuck it

åååhhhhhhhhhhhhhhhhh varför ska det alltid ramla saker när man städar, och varför ska det som ramlar ner alltid vara i porslin!!! åhhh klantjessica!!!!!!! jaja jag kämpar på!!! jag har ju nygjord knäck här iallafall som jag går runt och smaskar på, bra daniel:D

Västerås city

Jag som litade på att ingen skulle avslöja mina feelings. Jag har ju alltid varit svag för lärare liksom. Jag trodde bara att ingen skulle komma på det. Men för mig finns det just nu endast en man i mitt liv.

Nu är det Winnerbäckmåndag med städning som gäller. Varenda hylljävel ska blänka som bara hyllor kan. Just nu ser det mest ut som ett bombnedslag. Men julstädning är alltid julstädning! Men snart blir det hem till V-ås och allt vad det hör till.

Därför har jag tragiskt nog fått den där klingande Västerås jingeln på huvudet. Nivet den där som man har hatat, som man verkligen inte har hållt med. Men nu är det lite mysigt trots allt. Så blandat med Winnerbäck blir det lite:

Västerås city här finns allting du kan tänka dig,
det är är lätt att förälska sig i V-ås city!
Här kan du ta en shoppingtur eller umgås och uppleva kultur,
i Västerås city!

BRA JOBBAT D-DAVE!!!!

hallå alla godingar:D jag tycker vi ska tacka vår käre d-dave för det fantastiska inlägget! han har nu bevisat att han har det som krävs för att vara gästbloggare hos fruganochmannen:D jodajoda det kommer mera!

iallafall, sista föreläsningen idag, check:D nu ska jag packa och städa, blääääää. ajaaa sen måste jag plocka fram storstadskänslan så jag överlever stlms central två dagar innan jul, annars kommer jag nog aldrig med mitt tåg..

jaja slutsnackat NU: STÄDNING

Ciao!

Gästblogg

Vendela hjärta carina bärtfors... Vendela Bärtfors klingar otroligt bra.. God jul vendela

/d-dave

Jessica<3Kalmar

Aldrig har jag haft så kul som under denna termin här nere i Kalmar! Detta absolut det roligaste jag har gjort!! Så jag har en kärleksförklaring till min nya kära hemstad:

I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you
'Cause I've had the time of my life
And I've searched through every open door
Till I found the truth
and I owe it all to you

PUSS PÅ KALMAR OCH ALLT SOM HAR MED STUDENTLIVET ATT GÖRA!


bjällerklang!

hallå alla lyckliga människor!!! är ni lika glada som jag? klart ni är, jag kommer ju hem snart:D  det är iallafall mamma glad för:D lördagenlördagenlördagen, vad ska man säga? helt underbar dag/kväll/natt!!!!!!!!dagen började med julkalenders hos frugan medan hon förökte piggna till:D skabbiga som vi var gick vi ner på stan för att inhandla de sista klapparna. för min del betydde det att frugans klapp skulle köpas, fuck it säger jag bara! om hon sj inte vill ha nåt från stan, hur ska jag då kunna hitta nåt som hon vill ha?? fruntimmen säger jag bara, fy!

efter att jag har gått för mig själv och muttrar och tänkte elaka saker om vad vendela egentligen borde få i julklapp stötte vi ihop. BRA! iallafall pallade vi inte mer så vi gick och solade, skönt!

sen bar det av hem för att göra oss iordning och sen traskade vi över gården hem till fredrik för att förfesta lite:D efter det bjöds det på julfeest för klassen på taket!! helvete var kul:D det var mat, lekar och uppdrag:D jag fick ett skönt uppdrag och att hålla tal och skåla var tionde minut, så jaaa jag kan nog utnämna mig själv till en JÄVLIGT bra talare om man säger så:P jättejättekul klassfest:D

sen bar det av till corehouse där temat var white night:D skojskojskojSKOJ! aja ni fattar vad jag menar:D
efter kåren kom fredrik på världens bästa idé, vi skulle gå och äte kebab!! lyckan var total när jag satte tänderna i min första kebab sen i somras, jävlar vad god den var:D

förresten, en dag kvar tills det är dags för v-ås!!!!!:D:D:D och för att inte tala om BERLIN!!!! hallå det är inte långt kvar nu tjejer:D:D:D  nänä nu är det dags att sussa, investeringskalkyler väntar imorrn klockan kvart i nio, jippi! men det ska även tilläggas att det är terminens sista föreläsning:D gud vad tiden går fort! jaja nattinatt

Ciao!

allt känns så bra idag:D

åhh jag är så glad idag, jag springer runt och sjunm det ger och dansar för fullt medans jag tvättar!! hm det måste vara snön:D

frugor

frågan är vad som hände med min fru igår???? jajai iallfall var hon hemma säkert efter att jag förengångskulll fick skälla på hennne!! jag och fredrik skulle nämligen följa henne med hem så inget skulle hända, men då hade hon redan gått!!  men det stoppade inte oss, nänä vi sprang till garderoben för att hämta ut våra saker och springs efter, men då sa hon att hon redan var hemma, vilket hon inte var sen fick jag reda på. nänä hon var bara en bit på vägen!! jaja hom mår iallafall bra idag:D puss på dig frugan min:D

Ciao!

God morgon god morgon!

God morgon god morgon! :D Gårdagens julklassmiddag var supertrevlig! Vi gillar vi gillar! Eller i varje fall jag, som x antal gånger under kvällen var tvungen att torka min kladdiga bordsgranne runt munnen! Jessica däremot kände att ett tal behövde hållas, inte bara en gång utan ungefär var tionde minut. Men det är väl charmigt. Förutom det var det nog inget mer jag kan säga... Förutom att jag skickar sjukt ordentliga sms fast jag är full, punkter och stora bokstäver samt rättstavade ord är lite av min grej. Jojusta drog min första och sista(peppar peppar) vurpa med cykeln igår, kanske kan jag skylla på att jag var påverkade, hade klackar och att det var halt, men vad vet jag.

Nu morgonpromenad.

Puss!

God Jul

God jul på er. Nu har jag nyss cyklat hem. Mannen litar ej på att jag är hemma, vilket jag faktiskt är... Men vad ska man säga, det är charmigt ut av henne! Så nu sitter jag hemma och tycker att det var en trevlig julkväll!!! Aja nu ska jag sussa!!! Pusshej och God jul i förskott!!!

ja

den stora dagen är äntligen här!!! det som inte händer idag kommer aldrig att hända, så idag blir det galet:D dagen började med att titta på julkalendern medans frgan försökte piggna till:D sen blev det frukost bestående av maten från igår kväll, som för övrigt var utsökt, mums! nu är det time att gå ner på stan ochinhandla de sista julklapparna och göra ett besök hos solariet, skönt:D sen blire fest för hela slanten, ojoj vad kul det kommer bli:D uppdatering kommer under dagen:D nänä måste kila

Ciao!

nej

JAG HAR ABSOLUT INGEN LOVER! det är bara frugan som  vill att jag ska ha det!

Lover?

Hänger precis med Jesica! Hon skriver spännande sms, men det är snarare mer spännande vem det är som får smsen. To be continued med skvaller kan jag ju säga!

Lördagens kaos

I lördag var frugan en mycket orolig fruga! Efter julklappsbyte, julsittning, mellanfest på fabriksgatan som för övrigt var trevligt. Speciellt trevligt då jag och Jessica satt under en trappa och pratade, folk misstänkte dock att vi satt där och kissade. Vilket vi verkligen INTE gjorde! Så drog vi till kåren. För en gångs skull var jag mer danspepp än Mannen, händer det någonsin? I varje fall så går jag och Jessica åt olika håll för att söka upp olika peeps. Efter tjugo minuter utan att jag har sett Jessica skickar jag iväg ett sms. Får inget svar. Efter det skickar jag sammanlagt 5 sms till inom loppet av typ 45 minuter, samtidigt som ajg går runt och letar efter Jessica. Nejhon svarar inte. Jag skickar mer och mer orolig sms och oroar mig på riktigt. Sedan när kåren ska stänga och lamporna tänds ringer jag Jessica samtidigt som någon överkåt kille står och försöker flirta med mig genom att leka med mitt hår och typ halvtafsa på rumpan. Vilket gör att jag ger arga blicken och går därifrån så ringer jag Jessica. Men nej då inget svar där. Ringer andra gången då får jag höra en butter röst som är nyvaken och säger JAG SOVER, jag är hemma. Jag ger henne en mindre utskällning där jag säger att var orolig. Att jag är hennes stand in madre och att vi aldrig ska gå ifrån en fest utan att meddela. Men även om vi lämnar tidigare ska man i största möjliga mån inte cykla själv och ringa när man kommer hem! Något jag hoppas mannen har lärt sig tills imorgon ;). Men så var det med det. Ska även tilläggas att Jay hade huvudvärk och var bakis dagen efter. Life is good!

walking in a winter wonderland

hej alla! spenderade dagen idag på högskolebibblan men frugan och ritis! det blev företagsrapportskrivning så det stod härliga tider till:D den är nu klar och ska läsas igenom och skickas in ikv:D kvällen kommer även bestå av mer pluggpluggplugg, blä. imorrn blre heldag in da school, puh och sen blire det feeeest:D VOLYMs stora avslutningsfest står på schemat, det ska bli jättekul:D dansdansdans!!!! woohoow:D

jaja nu blire plugg!

CIAO!


Partnerföretagsrapport

Pastan kokar, kom hem för en kvart sedan ska dra om tio minuter! Enda orsak till allt detta är Partnerföretagsrapporten som vi förmodligen kommer behöva sitta med i EVIGHETER:O. Men 3 poäng ärre faktiskt värt!

jag förstår inte

Vad är det som händer?

ingen utväg

direkt från sängen! kom hem, tittade på julkalendern. tänkte börja städa, kom på att det fanns pizza kvar i kylen. det blev ingen städninspelar utg, ist blev det pizzamys i sängen med robinsonspelet, som för övrigt är svårt om man spelar med en hand utan mus och har pizza i den andra. nu är pizzan slut och anna är inte hemma, vilket betyder att jag inte kan springa in till henne och gömma mig för moppen så jag blir nog så illa tvungen att möta moppen..

Ciao!

tha gangsters

yo fuckers:D efter en mycket rolig föreläsning (teknikems under ibland:P)så sitter iallafall jag och ritis in da school och ser lagom coola ut när vi smaskar på våra baugetter:D våra planer är att "förfina" vårat case, som för övrig är felfritt:D sen ska nui veta, sen bli det kul! jag ska nämligen städa i korridoren och efter förfesten i lördags!! yaaaaay:D ajja ni blire pluuuuuuuugg:D bajs!

Ciao!

knas

när jag vaknade imorsen för inte så länge sen så kom jag fortfarande ihåg min dröm. Jag var i full färd med att packa inför Berlin och precis när vi skulle åka till flyget kom jag på att jag hade glömt min nyårdklänning!!!!! och grejen var att jag brydde mig inte ens!! hallå vad tänker jag med?? ajjaa nu måste jag klä på mig, anna och jag ska snart äta frukost sen bär det av mot bbs(tänk snart får jag inte säga bbs mer:() för en mycket givande föreläsning..eller?


ännu ett steg

usch, idag har det varit en tung dag. Dagen har spenderats i sängen, sen kom anna hem och då bytte jag rum. Så nu är det annas rum som får lukta dagen efter!

vi får se vi får se

åhh nu är julafton igång på riktigt:D det snöar mycket och hudik beställer julpizza åt oss nu, mums:D sen efter det blir det dags för jultomten att göra entré:D  vi planerar även ett spex som kanske kommer bli av på torsdag på jobbarsittningen, hmm vi får se vi får se:D åhh så mys vi har:D

Ciao!

BRA DAG:D

Idag känns det om om ingenting kan gå fel! Det känns som en superbra dag. Jag vaknar läser lite får ett positivt samtal av huddik som skvallrar om att det snöar. jag ska snart ivg till huddik. Min lugg blev bra fast jag klippte den själv. Min julklapp jag ska ge bort är roli, eller jag enligt mig. Alltså den här dagen känns bara som en sjukt toppenbra dag när allting kommer att gå vägen! ÅH 12 December! peppa peppa peppa! Det  var länge sedan jag kände mig så hääär glad. Jag har småsaknat den känslan, härlgit att den har kommit tillbaka :D Förresten om typ 1,5vecka sitter jag hemma. I "mitt" rum i "mitt" hus i "min" säng...Alltså Västerås, trodde inte att man kunde sakna den staden för vad den var så pass mycket som jag gör nu. Samtidigt tror jag aldrig att den kommer att bli samma sak igen. Men vad gör det. Nej nu ska vi äta positiv frukost/lunch :D:D

Puss

hej mitt vinterland!

åhhhhh det snöar!!!!!!! kan man få en bättre julafton:D  inte för att snön ligger kvar på marken, men det gör inget eftersom vi planerar finskor ikv, men att det flyger runt i luften som nu gör att min julkänsla*med 10!!!:D
nähäää nu åker jag nc och solar:D

Ciao!

snart kommer tomten!

hallllllåååååå:D idag är det ingen vanlig dag, idag är det nämligen julafton för mig och mina flickor:D så GOD JUL!
dagen börjar med att sola och diska, haha när diskar man inte:P sen anländer flickorna klockan tolv och myset kan börja:D det kommer bli dans runt granen, julpizza och såklart kommer tomten(jag). Efter det så är det dags för förfest:D:D:D nånstans där kommer även fredrik och hans skånska vän. hmmfå se nu, det kommer befinna sig fyra skånemänniskor hemma hos mig, herregud jag kommer inte fatta mycket:P iallafall sen bär det av till kåren för att gå på julsittning, sen mellanfestar vi på luciafesten och sen blir det fest på kåren:D woohoooooww va kul det ska bli:D denna dagen är efterlängtad ska jag säga er mina kära läsare:D jajanänä disken väntar, seeya:D och vi hörs under dagen:D

Ciao!

PEPP!!!

Nu ska den där skiten sättas. Äntligen ska den försvinna. Nu är jag sådär lagom kvällspepp som man bara kan bli dagen då det känns som om allting kommer att superbra. OKej jag kan inte sova, vilket i sig kanske inte är bra men men. Holland nästa?

meramera!!!!

nyss gjort en ny sats med knäck, ojojoj så goda de verkar bli:D

ont i magen, blääää

jahapp nu sitter vi här och myser  framför idol, hmm inte ritigt min grej. iallafall inte när man inte har  följt säsongen, så jag håller på han som alla andra håller på. före det var det ju mat på puben, fyyyfaaaan va gott det var:D jag år upp ALLT!:D och fastn jag åt så mycket och bara drack en öl så blir jag snurrig. hmm min gräns har verkligen sänkts.. både bra och negativt.

show must go on? nej, inte än. jag är inte redo för det än. för att jag ska kunna göra det behöver jag en sak/person/tanke/minne, jaa ni får gissa själva, men jag måste ha med den för att kunna sjunga med i show must go on.


Ciao!

jag får inte ut tovorna i mitt hår!!!!!

jahhaa plugget har väl inte varit så effektivt som det borde ha varit, men men så är det iallafall. Cyklade ivrigt iväg till ett spinningpass till halv fem. nu är man ny duschad och ska strax cykla ner till puben för MAT med brudarna och några pojkar!!! mums:D  sen invarderas mitt rum för idoltittande, kul:D jahaa nähää nu är det bara 10 minuter kvar tills fredrik står utanför och väntar på mig och här sitter jag i underkläderna så jag lär sätta fart:D

Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

Ciao!

förresten!!!!!!

min bästa kompis ringde nyss, joo det är ingen mindre än kerstin:D:D:D:D!!!!!!!! de skulle ha namnet på spraytan stället:D det ska bli så tjusiga till deras bal nästa vecka på torsdag:D och jag är så ledsen att jag missar det och inte får se henne på riktigt:( menmen så äre det.

blev iallafall påmind om att det endast är elva dagar kvar tills mina fötter tar västeråsmark igen:D åhh va kul det ska bli att komma hem:D jag känner att vara ifrån alla i v-ås  från september till december är lite väl långt. Skulee det vara så att jag får fortsätta plugget till hösten så blir det ändring på det! Den sista tiden har varit rätt jobbig med men nu ser det lite ljusare ut igen:)

jaja jag vet, ekonomistyrningen var det!!!

Ciao!

fredagjaaaaaaaa

jahaaa så var det fredag, yeeees:D MEN det är lunch, hmm klockan borde vara halv åtta.  Skulle nämligen ha befunnit mig in da school från kvart i nio till kvart i tolv idag, men så kan det gå. sitter här och lyssnar på disneylåtar:D snart dags att ta tag i plugget, den nya ekonomistyrningen ska studeras!

pubjobb igår med hudik, det visade sig att även frasse var BG, ännu mer trevligt. Det slutade inte sämre heller när fredrik aka kotten kommer poch ska jobba som kock. Det var inte så mycket att göra igår så hudik och jag fick sällskap bakom baren och stardate en massagebar, joda jäva skönt var det:D

NU: DEN NYA EKONOMISTYRNINGEN

Ciao!

dag för en uppdatering

okej när bloggade jag sist, hmmmåste ha varit  i fredags eller nåt, om man inte räknar mitt äntligeninlägg.

här kommer det som har uppehållit oss:

i fredags tog som sagt var frugans ocg min vita månad slut, skönt. fest skulle det bli och fest blev det:D jodajoda alkoholen tycker vi om:D det blev en hemmafest som var hos evve och karin, evve fyllde år. det var skoj.

lördagen spenderades genom att jobba på kåren, det var insutionskväll, alltså ESS is more kväll! det var skoj:D men herrejävlar vad trött man blev i kroppen. Pass två gick jag näligen på golvet och fyy vad saker det fanns att göra.

söndagen bestod av julbak i korridoren, mys:) anna och jag gjorde gudomligt goda knäck:D sen blev det peppishus, peppisar och lussebullar. Mot kvällningen cyklade jag, frugan, anna, karin och hudik mot kåren igen för att se KAST adventsteater mormor gråter. den bestod av teater, dans och sång. Anna var såklart bäst på att dansa, coh det var aven det bästa  i showen:D sen ännu senare på söndagskvällen kröp allai korridoren in i mitt rum där vi avverkade dagens suneavsnitt och julfikade våra nya mästerverk. Ännu senare på söndagskvällen dök fredrik och frasse upp hemma hos mig, även de hade fått nys om att det fanns nybakat hemma hos mig:D jaa så vi musade glatt i oss till paradise hotel:D

det blev måndag. veckan börjar med att få reda på att man är godkänd på helveteskursen org. och ledarskap, yes:D sen hängde vi coola in da school på föreläsning. Sen på kvällen drog vi till slottskyrkan och lyssnade på en GRATIS julkonsert:D

tisdagen och onsdagen kom. Båda bestod av föreläsningar och att spela robinsonspelet med anna.
Ett blombd anlände från min kära mamma:D tack!

Torsdag idag då. Började dagen med en introduktion till caset, varade i 20min. Sen har gruppen sutit och slitit med de heeeeeela dagen. så nu snurrar huvudet av all matte! usch. kalkylering lever upp till sitt rykte,, att vara en helveteskurs!

nu, äntligen hemkommen, sitter jag i annas rum, igen:P Har snott åt mig några bitar marabou digistive och ska snart titta på dagens suneavsnitt. Klockan sex möter jag upp hudik och att jobba ett pass på puben. Ävenen clubsandwich ska nog kunna glida ner i magen ikv:D mums:D

fredag imorrn, än så länge är planerna att lärra fredrik och frasse att baka knäck och kolla på idol med hudik, evve och karin:D Uppladdningn inför lördagen är på gång:D

Tolv anländer ett gäng förväntansfulla flickor till mig, det är nämligen dags för julafton för oss:D klappar ska bytas, danser ska dansasochsånger ska sjungas:D sen svirar vi om till klackar och går på julsittning, äntligen:D
sen blir det luciafesten och sen kåren. sen fortsätter vi tillbaka till luciafesten som håller på till på måndag:P

sådär, nu tror jag ni vet vad som har hållit oss upptagna:D men jag lovar, det kommer inte att ske igen:D  nää nu sak jag slita anna från hennes skitfilm och  sätta på sune, sen ska jag plugga kalkylering innan puben:D

Ciao!

fy på oss!

ojojoj vilken dålig uppdatering det har vairt här de senaste dagarna. imorgon lovar jag att ni sak få bli uppdaterade om det som har hållit oss sysselsatta här nere i kalmar! nattinatt

Ciao!

ÄNTLIGEN

JAAAAA JAG KLARADE ORGANISATION OCH LEDARSKAPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRA!

äntligen!

idag är det ingen vanlig dag, för vita månaden är slut idag hurra hurra hurra!!! och som det ska firas!!! först hem till evve och karin för att fira den nyblivna 21 evve, grattis:D den blire FEST, jag det blir all in! idag ska det inte sparas på några krafter, NU KÖR VI!

ajaa det är ikv det. just nu sitter vi på affärsinformatiken och väntar på hjälp. lite seg är man efter en föreläsning imorse också. eftersom det var tenta igår påbörjades en ny kurs idag, kalkylering och intern redovisning, intressant. iallafall så måste jag hämta ut mina linnser ida och sen ska jag sola. sen äker partyklänningen på och vi är igång:D kvällens tema på festen är glitter, så min läckra klänning från topshop, ni vet den blå paljettklänningen med rosett, den klänningen ska få förgylla min kväll:D men först behövs det en sovstund känner jag, gäsp.

jaja ciao!

Budgetering

Budgetering har aldrig varit min grej! Det märkte jag igår. Tur att jag kommer att få äran att göra om provet ;). Positiva tankar!

Inatt klockan tjugo över två ringde Freddieboy och ville snacka. Trevligt men oväntat. Nej nu vill jag hem till vässan mindre än tre veckor kvar :D LÄNGTAR!!!

PUSS

it´s time

så var det dags, tentadags. om 55min småller det. då ska min hjärna vara på hugget, fingrarna ska bara glida över miniräknaren och att räkna bokföra en deklaration ska gå som en dans. ordbajsningen ska vara på sin topp över denna termin! är det ett gott tecken om man inte har ont i magen nu innan, det har jagn äligen alltid haft på de andra. hmm det återstår att se när jag får tentatn på min bänk.

ajaa jag ar iallafall packat lite mat, näligen apelsin och vatten. både frugan och jag räknar med att man kommer behöva alla fyra timmar, och tiden kommer bli knapp.

SLARVFEL, VAD ÄR DET? inte något som får förekomma på mitt prov iallafall. jag är annars en jävel på att göra det, men nu går jag inte med på det längre.

jaja här har jag intetid att sitta längre, dags att repetera!

Ciao!

Budgetering

Budgeteringen är inte min vän! Igår kämpade jag med det, det vill liksom inte gå in. OMv i säger såhär. OM jag mot alla odds skulle få godkänt på den här tentan så vet jag inte hur det har gått till. Då måste det finnas högre makter! Räntabilitet hit och dit jag fattar noll!

uppdatering från södra vägen

okej, det är barat att acceptera. Isag är det dagen före tentadagen. puuhh,jobbigt värren, men även sista rycket. Imorgon klockan 12 är det slut, avklarat, finito. Det enda som väntar då är att göra klart affärsinformatiken som ska in på ferdag. men det är åndå imorrn det stora stenen släppt:D och som vi ska fira det på freda, herregud säger jag bara:D det ska höras ända till v-ås:D förresten bestämde jag och kerstin på telen igår att kalmar och
v-ås ska höras  på kvälllen. Då kan vi låtsas att vi förfesta tillsammans:D

förresten igår var det exakt tre veckor tills mina fötter går på v-ås mark igen:D herregud säger jag bara. D Det känns som jag nyss flyttade ner hit till kalmar, och nu är det redan dags att bege sig hemåt för julen.
MEN först mina damer och herrar, ska jag bjuda frugan, Medy och D-Dave på peppisar och julmust. Mysfaktorn fortsätter på södra vägen:D

dagen bjuder även på en tripp till bbs, där biiljetter till julsittningen ska inhandlas, sen cyklar vi vidare till kårexpeditionen och köper biljetter till jobbarsittningen. ojojoj va kul december kommer bli:D utan tvekan kan jag fortfarande säga att december är min favvomånad:D

nähää dags att ta tag i den nya affärsredovisningen och den nya ekonomistyrningen:D

ciao!

tralalala

mysfaktorn är hög på södra vägen. anna, karin, axel, fredrik och jag tittade på första avsnittet av sunes jul och även vanliga kalendern. Till det serverades glögg och peppisar. höjdpunkten var ändå när vi fick öppna luckan:D åhh vi blev allihopa små barn igen:D anna och jag klädde även en julgran som står i korridoren, julmusiken dundrade ur högtalarna och vi fick till och med höra fredrik ta en ton:D det är sjukt vad lite jul kan göra med oss människor:D MYS

Lycka

Ett ljus har tänts för mig och Jessica. Nu peppar vi för livet som aldrig förr :D
PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA!!!

PUSS

Español

jag hatar bokföring. jag hatar debet och kredit. jag hatar likviditet. jag hatar räntabilitet.
jag hatar löner. jag hatar periodiseringar. jag hatar moms. jag hatar bokslut.
jag hatar bokslutstablåer. jag hatar mark. jag hatar fastigheter. jag hatar byggnader.
jag hatar momsredovisning. jag hatar ingående balans. jag hatar eget kapital.
jag hatar resultatbudget. jag hatar årets resultat. jag hatar likviditetsbudget.
jag hatar matchningsprincipen. jag hatar utländks valuta. jag hatar balandsbudget.


Just nu känner jag så mycket hat inom mig. Detta var det som var värst under hela gymnasiet. ändå läser jag det vidare på högskolan. vad tänkte jag på? Vad tänker jag med? Nu hade jag HELLRE läst spanska. alltså spanska. jag tror knappt mina egna öron när jag säger det tyst för mig själv...

one more time

när en tenta närmar sig får tvätta, diska, räkningar och sånt trams en helt ny charm. Aldrig har vardagssysslorna varit så roliga! Sen så fort tentan är skriven sjunker vardagssysslorna ner till botten igen, märkligt det där:P

Som frugan sa, det är aldrig så rent hemma som när det är tentatime, jag kan inte göra annat än att instämma. Appropå det så tror jag det är dags att lägga in en ny tvätt nu, SHIT VA KUL!!!!!!

Ciao!

RSS 2.0