mammas dag!

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mamas födelsedag!!! grattis madre!! joda jag har nyss nafsat upp det senaste från galaxybåten och vad som händer där:D åhhh kommer ni ihåg studentkryssningen som var på galaxy, helvetesjävlar vilken fest det var!!!!!!man är ju fortfarande snurrig:P

iaf så ska anna och jag kila iväg och köa pizza ikv, längtan är stor vill jag lova!

gårdagen, vad ska man säga. ni får lista ut det själva, men jag lovar er, det är aldrig tråkigt i kalmar!:D

Ciao!

Ljuva söndag

Då har man nyss kommit hem ifrån Mannen, som så gulligt låg och sussade i sin säng. Så jag fick försiktigt smyga ut så att hon inte skulle vakna, fast jag kan ha råkat misslyckas lite med det det... Däremot har hon inte varit att leka med inatt. Nej det var inte någon mysig kram eller gos man fick när man sov bredvid henne. Istället fick jag ett slag i ansiktet, ja på riktigt. Sedan tog Jessica upp typ jättemycket av sängen så jag fick knappt plats, så ett tag höll jag mig krampaktigt fast i hennes arm för att inte ramla ur. Men efter lite puffningar så flyttade hon sig typ fem centimeter in. Ganska precis så mycket jag behövde för att inte vara livrädd för att ramla ur. Men de positiva sakerna var att det blev varmt, jag hade en egen kudde och ett eget täcke och hon snarkade inte! Tummen upp

low

dags igen, kltt ska upp på den klackarna ska slås i taket även denna afton! jippi:D gårdagen var grymt kul! även denna natt ska upp på den nivån!:D nej nu ska vi göra oss vackra innan vi drar till d-dave på förfest:D

Ciao!

Justja

Gårdagens stora vinst. Jag och Jessica blev aldrig pulade med snön! WIN!!!

Gårdagen

I punktform
  • Jag var sämst i rutschkaneracet. Typ femåringar åkte snabbare än mig
  • Vi åt mängder med kakor
  • Jag, John och Biqi var de enda som var coola nog att hoppa från femman
  • O'Learys med Kalmar Kanot Klubb
  • Fix och trix hos Mannen
  • Förfest D-Dave
  • Palace där vi lyckades tjyva oss in gratis
  • Dansa
  • Inse att det är kallt
Bra dag! Tummen upp!

D-day

idag är det d-day. Tävlingen om vem ska vinna rutschkanaracet är idag. Jag är inte den sm är mest tävlingsinriktade och har peppat för det här i typ två veckor (JESSICA ÄR!!!). Men det ska bli nice. Väskan är packad, hänglåset är hittat med en matchande nyckel. Det obligatoriska fikat med ballerinakexen och saft finns också i väskan. Mannen fixade Marylandsen! Nu ska maten ner i magen sedan blir det PEPPP!!!!

tävlingsfredag

mmm så var det fradag, tävlingsdags! idag ska vi alla gå till äventyrsbadet(not) och tävla i vattenkanan. sen efter att jag har vunnit så kan vi bubbla i bubbelpoolen:D frugan och jag har även köpt kakor som vi ska mumsa:D

senare bär det av mot olearys eller hur det nu stavas, för att avnjuta deras gratisbuffé:D joda som ni ser så har vi en underbar dag framför oss:D men först plugg till klockan tolv!

NU: FRUKOST

Ciao!

stånk och stön

pust, nyss kommit hem från maxi. det blev storhandling idag, slutade på 199,84kr, usch vad jag hatar att storhandla!!! och inte nog med att det kostar massa pengar, nää man måste få hem varorna också. joda, kassen är inte lätt heller. tack och lov stötte jag på d-dave, johan och biqi på maxi så vi tog sällskap en bit, så d-dave var snäll och höll i ena handtaget:D snällt där!

på schemat nu står det matlagning, hmmm jag ska försöka mig på att steka kyan att det bränns kyckling utan att det bänns vid... och sen äre robinson och american pie:D joda detta kommer bli en kul kväll, bra laddningskväll inför badet imorrn:D

NU: MATLAGNING

Ciao!

det är dags!

så var det dags, seminariumdag på engelska. hmm min strategi är att låta käften glappa, men magkänslan säger att jag får hitta på en ny taktik när jag är på plats. för jag tror inte min käft vill glappa, problemproblem, usch.

när det är slut blir det en runda på stan, jippi!!!! sen måste även maxi besökas, för nu har det varit tomt i min kyle på tok för länge. frugan och jag ska även inhandla kakor och sånt till imorrn när vi ska bada:D

nähää man kanske skulle dra sig till bibblan och skriva ut lite papper.

Ciao!


Gossip

Ikväll kommer en het bild på Jessica. Jag tror du vet vilken bild jag menar JAY ;D


Lill-lördag

Morgon har börjat bra. NOT! Näsan rinner, spiller yoghurt, ser ut som en blöt hund och pluggmotivationen är noll. MUMS! Det mest positiva hitills har varit Johnossi och att jag bäddat sängen. Alltid något.

Puss.

påväg mot mitt andra hem:D

då vare dags igen, väskan är packad och knäckisarna tuggas för fullt. snart är det dags att bege sig mot bibblan. att sitta på bibblan från nio påmorgonen till sen eftermiddag/kväll låter kanske inte som det roligaste i eran öron. förutom dina bella, men fysatan va kul det är!!!:D vi skrattar väl mer än vad vi pratar skulle jag tro, så effektiva är kasnke inte ordet som passar bäst på oss. men kul har vi, frugan, d-dave, john, biqi och jag:D

och d-dave är ingen fjolla:P men det är klart, han är ju ingen rockstar precis:P

NU: BORSTA TÄNDERNA

Ciao!

Baby you could have whatever you like

joda, imorse var d-dave och jag riktigt finurliga! efter att frugan och co har spenderat mer än två veckor i samma rum på bibblan(!), så tänkte vi vara lite roliga:P så igår när vi traskade hem från bibblan bestämde vi oss för att ses klockan halv nio. det betydde att vi skulle hinna före och sno deras rum, hehehehehehe. jaa ibland är vi roliga!

iaf, även denna dag har spenderats på bibblan. börjar bli hemtrevligt:D fick även ett samtal från fjollan i fjollträsk:P joda, renar kunde man inte se skymten av, nää alla fjollor tror väl att man kan rida på renen. men som vi alla vet går det inte, för då tror han att man är en djärv!!!! hemska tanke!

ph ikv, DRAMA!!!! kan knappt håla mig till måndag.  fast jag har väl inte så mycket val. hmm införskaffade mig ett träningskort idag på malkars, skoj. så på torsdag efter mitt seminarium ska frugan och jag iviga det med ett pass, host träningsverk!

imorrn väntar ännu en dag på bibblan så det är ingen kontakt med oss förrän senare, men först ska jag avnjuta natten men att skriva engelska, jag vet, ibland kan ni inte motstå att byta liv med mig!

NU: SEMINARIUMPLUGG

Ciao!

Städa städa städa

Gårdagens städning resulterade i mer stök eftersom jag skulle vara tvungen att tvätta ytorna inuti alla skåp etc. Men nu börjar det bli ordning här ;D

Puss.

fjolla!

rock-d, eller d-dave är mogen, NOT!

kvällen

mätt, go och glad, ja det är resultatet efter att ha ätit fredriks hemmalagade köttfärssås, mums:D lägg till två avsnitt av paradise hotel direkt efter maten så kan man inte begära så mycket mer sen! joda mamma, nu har jag lärt mig en ny maträtt, stolt?:P

opps, jag har ju tvätt i tvättis, bäst att hämta den innan den börjar ruttna!

Ciao!

Äventyrsbadet

På något mystiskt vis har mitt rum råkat bli ganska stökigt. Detta måste ordnast så jag har börjat städa här hemma så det blir blänkande rent. När jag rensade bland en massa papper som borde sitta i mappen, ja jag vet. Så hittade jag min biljett till gratisbadet! WIN! Å jag får ta med mig en vän, så självklart tar jag med mig min man in på fredag. PEPPEN!

Förvirrad

Hittade en gammal början till en krönika vi skulle skriva till skolan. En som egentligen slängdes i soptunnan och blev ersatt av en helt annan. Men jag inser att jag skrev den för ganska exakt ett år sedan och den visar hur mycekt som har hunnit hända på ett år. Saker löser sig verkligen. Lustigt det där. Sedan att jag läste ekonomi trots all min tvivel på gymnasiet är ju något man fortfarande kan undra över.

Det känns som om det var igår när jag stod där blond, blåögd, förvirrad och alldeles full med känslor. Jag var nu inne i den åldern där man ibland fortfarande kunde småskämmas över sina föräldrar. Den åldern där man inte riktigt visste vad man ville. Du stod där och trampade, ensam, utelämnad mot världen. Vetskapen om att det endast var ett halvår kvar och sedan slutade grundskolan. Det innebär att nian var slut och med ens var man ingen plutt. Om du inte ville, skulle du inte heller behöva gå i skolan, gymnasiet var "frivilligt". Även om det inte fanns på världskartan att skippa gymnasiet.

På gymnasiemässan i Västeråshallen stod man alldeles förvirrad och plockade godis, pennor och papper. När du sedan kom hem sorterade och sorterade, sållade och sållades det.  Vad vill jag läsa? Var ska jag gå? Vad vill jag göra när jag blir stor? Förresten jag "var" redan stor då.

Nu tre år senare står jag här igen, förhoppningsvis lite visare i huvudet med några fler erfarenheter bakom ryggen som stöttar. Ändå kryper den där lilla obehagliga känslan inuti mig, känslan som säger att jag inte längre kommer att höra till någonting. Fast i ett ingenmansland vill man inte vara. Jag blir återigen utelämnad mot världen, jag står och trampar på exakt samma sätt. Om ett halvår tar jag studenten och lämnar skolans trygghet. Gymnasiemässan i idrottshallen byttes ut mot sacomässan i Älvsjö. Du plockade samma reklamgodis men nu med ett annat papper och nya loggor. Samma färgglada pennor åkte ner i påsarna även dessa med nya namn. När du kom hem sorterade och sorterade, sållade och sållades det igen. Denna gång var det tjocka kataloger som plöjdes igenom. Vad ska jag göra? Vad vill jag plugga? Vill jag ens plugga? Är jag vuxen nu?

Med ens känns inte det där valet att börja gymnasiet så svårt. Kanske ångrar jag att jag läste ekonomi och att det hade varit mer rätt för mig att läsa en ren sammhällsvetenskaplig linje. Men det gör ingenting, verkligen inte alls. Nu är det samma stopp, krångel och galna tankar. Egentligen består vårat liv av olika stopp. Stopp som ger dig möjligheter där de valbara alternativen är många. Skulle man välja fel så löser det sig. Det gör det alltid, det måste det göra.


direkt från bibblan

här sitter vi nu, d-dave och jag. eller han vill nog bli kallad rockstardave, han brukar blia kallad så säger han. jag tror nog mer att det är han som VILL bli kallad så. men u vet d-dave, så krävs det lite mer talang! att tro att man vinner rättvist om du har suttit hela veckan inna noch tränas och sen är van sendan tidigare är fel, felfel. nää du d-dave, jag tar ditt x-box, dunkar i en vecka och skaffar mig mina egna favvorlåtar, sen kan vi sen vem som spöar vem! rättvist ska det vara:D

föreläsning imorse, nu äre bibblanhäng. frugan har dragit på möte, haha hon är störd! imorrn ska vi till malkers, eller jag ska till malkers för att kolla in ders traning. Det är nämligen så att på fredag efter vi har haft vattenkanerace(jag vinner, d-dave förlorar) så är det stripaerobic, vi måste få in rätt känsla till helgen:D

jaja mer plugg!

Ciao!

Dagens tumme upp

Konkurrensen var på tok för hård mot mig igår på alla spel. Även om jag och mannen spelade lika i något minihockeyspel! =D. Eftersom jag inte var duktig på att käka upp min pizza körde jag en doggy bag och tog med mig resten hem. WIN! Å ni ska veta att den inte alls var mosad eller kladdig när jag kom hem, kanske var det så kallt att den hann frysa på vägen hem -.-! Så nu är det frågan, pizza till frukost eller pizza till kvällsmat? Snart är det bibblan och kalkenplugg. Å tro mig jag är peppad, på riktigt! Oj oj oj!

en helt vanlig söndag i min nya värld

gårdagen var skoj! det började med tenta för oss allihopa, sen blev det den obligatoriska tentalunchen, mums:D film och sen partyparty!!!! förfesten ägde rum hos korridorsgrannen, mycket trevligt:D sen styrde i klackarna mot kåren för första gången i år! jag fick till och med på anna min stövlar med klack, så nu kan ju bara se hur partyparty det var:P

iaf, här sitter jag nu i annas rum och funderar på om jag ska dammsuga förs eller betala räkningarna först, svårt. väcktes klockan tio väcktes jag av att madre ringde. rätt tjurigt morrade jag fram att jag sov(förlåt madre), men duktig dotter som jag är så ringde jag sälvklar upp senare:D

dagen planer, hmm dammsuga, betala räkningar och så är det min ur att städa toaletten, usch. men sen mina kära damer och herrar styr vi hem mot d-dave. spelvkäll står på schemat:D hehe han ska få stryk i guitar hero! även pizza ska malas ner i magen och en film ska ses men frugan och pojkarna:D åh söndagar är mys:D

förresten, jag ser att tvättis är ledig, dags att tvätta tro jag. mina strumpor är slut:P jaja

ciao!

Tvspel och Pizzahäng

Snart blirre häng hos D-Dave. Pizza ska beställas och och vissa ska få spö i tvspel. Vad nu det finns för spel att erbjuda? Ryktet säger något om GH och NHL, även fifa om jag inte minns fel. Så inte mina typ av spel  för CTR ska det ju vara ;]. Men det ska bli mys!

Puss!

Kär

Frugan är nog lite småkär. Joda. Så pass kär att en förlovning nu sitter på sin plats och en ring pryder mitt finger. Så från och med nu så är man inte ute på köttmarknaden då, eller ja enligt mannen. Men äsch jag tror inte vi är så traditionella på det där med regler! ;D.

Gårdagen igår, goda drinkar, trevligt sällskap och mycket dans. Underbart. Vad var gårdagens tabbe då? Tro't eller ej, men inget! :O Hur kan detta hända? Eller justja, Jessica nya smeknamn är Pippi eftersom jag gjorde pippiflätor på henne häromdagen när vi pluggade, hennes favoritdjur/apa är ju faktiskt Herr Nilsson Vem ville itne ha en Herr Nilsson när man var liten liksom!

Puss!

The return!

Vi har återuppstått från de döda. Det kan ju lätt bli så under tentaveckor, när man trycker in information, när man tappar motivationen så pass mycket att man halvdör. När man bara sitter och skrattar när man egentligen itne vet vad man skrattar åt. Sådant gillar vi. Det är ganska kul, men nu ska det bli ändring på det nu ska ordning bli återställd! Nu komemr det bli mer kaos än vanligt tro mig. PEPP!

bajs

fan fan faaaaaa faaaaaaaaaan! död åt ..! han borde inte få undekänna när han inte kan skriva tebtor korrekt! okej vem ska svara på detta: vilken skall göras enligt bokföringslagen?

seriöst, skärpning!

tentatime!

VI ÄR TAGGADE, NU KÖR VI!

crazy for you baby

joda vi lever! the gang hänger på högskolebibblan nu förtiden. men ibland måste d-dave och jag avvika för att gå på föreläsningar, men vi är alltid lika varmt välkommnade tillbaka av frugan, john och biqila. även på bibblan är vi uppdelade, frugan, john och biqila sitter med älskade(not) bakka och studerar, medans d-dave och jag sitter som två einstein och konterar som aldrig förr!:D men nu ska ni inte underskatta oss, för på rasterna slår vi ihop oss och är rätt sköna:P så ni bara vet är det tentadags för oss coolingar på lördag, så ni vet vad som väntar på lördag kväll, just precis, vin och klackarna i taket!!!!!!!!!!!!!

annars så ska the gang gå på olerys eller hur det nu stavas imorrn. buftfé står på menyn och det enda man behöver betala är för drickan, pax för cola!!!!! fast sprite var länge sen, hmmmmm svårt det där.

sen blire sista rycket imorrn inför tentan, denna gång SKA vi sätta den, allihopa! fan den som tabbar sig! känn ingen press d-dave:P

iaf på söndag är det en stor dag, joda då förstår ni ska vi invardera d-daves hus för en spelkväll. fifa och sånt där, men det finns gh. hehe gissa vem som kommer vinna:D:D:D::D hehehehehehehe! och sen kom jag på bästa idén någonsin, vi beställer pizza, mums:D joda livet leker vill jag lova:D

tentavecka

pluggpluggplugg styr denna tentavecka för både mig ich frugan! så uppdateringen denna vecka är inte den bästa, tyvärr. men efter lördagen blir det bättre:) hej

Ciao

natti

hehe, vi är tillbaka från karlshamn!! vilken helg säger jag bara:D höres imorrn:D

baby we can do it, we can do it all night

ibland ärlskar jag mitt liv! ibland är just nu!

en helt vanlig dag på äventyrsbadet!

idag är ingen vanlig dag för det är ritas födelsedag hurra hurra hurra!!!! ringde ritis imorse och sjöng med min ljuva stämma! jag vet, det är många som vill höra den, men tyvärr, bara VIP! iaf bestämde vi att vi skulle gå till bade och bada:D sat och gjort:D klockan ett tr'ffades vi, vi värmde upp med solning och sen gav vi oss på badet:D och där har dom en vattenkana!!! gisa vilka som sprang upp och åkte ner typ hundra gånger????  självklart var det vi:D och nu är det så här försåt ni, att de har en klocka som de tar tid med så man ser vem som pker fortast! rekordtiden stod på 9.20 nar vi kom, men JAG slog den såklart!!!! hurra för mig!!! så den nya rekordtiden är 8.69:DDDDDDDDD ritis var inte långt efter!!!! de var tre killar på badhuset också som var intreserade av att slå min tid, men icke! alldeles för söliga, haha de fick nåt i til med 10sek, fjollor säger jag bara!!! joda, kalla mig för ny rekordsinnehavare av vattenkanan på kalmars äventyrsbad!

Ciao!

bläää

ny dag, nutt plugg, ny täppning, jaa ni fattar, ibland blir itne livet intressantare än såhär.

Ciao!

var är min drömprins?

jag tycker han borde dyka upp nu!!!!  illamåendet sitter kvar så jag sprang in till anna och lånade 27dresses:D helt underbart att se massa bröllop, jag menar hur sänge har man inte drömt om sitt eget? hmm det ska vara ett stort sagobröllop!!! helt underbart ska det vara! undra när det inträffar, om det nu gör det. skulle vara skönt att veta så man kunde sluta fantisera:P  över 28 lär man vara iaf:D förreste har jag kommit på mig själv med en sak, jag är en obotlig liten romantiker som drömmer om när han går ner på knä (annars är det inte på riktigt) klänning, bus, överraskningar, presenter och att få göra honom glad, att få känna sig som den lyckligaste på jorden och allt som har med det att göra! åh jag är kär i att vara kär!

ciao!

onsdag

pluggapluugapluggaplugga bort din sura min! febern känner jag inte mycket av nu, skönt. ist har illamåendet tagit över...hmmm jag vägrar vara sjuk i helgen!!! jag ska gå till japanen och storshoppa ibumetin!!!

Ciao!

jag tror inte det är sant

men i andra omgång väen fick jag yatxy IGEN!!!!!!! herregud säger jag bara!!! joda, när det väl börja välla in så kommer det mera:D hehe

hehe

skönaste, idag när anna och jag hade pluggpaus, igen:P så spelade vi yatzy, och vad tror ni jag fick? YATZY!!!! yes!! första gången:D:D:D:D:D

fever fever leave my heart alone

godmorgon sunshines!
en ny dag idag, men min kropp och mitt huvud vill inte samarbeta med mig idag heller. blir till att knapra ibumetin idag med. skönt med beber när det är tentavecka:P dagnen ska spemderas emed kalkyleringsböckerna, bläää. tur att anna också har prov på fredag, för nu kan vi hålla koll på varandra så attr vi pluggar och INTE råkat smita in på fb:P lätt hänt annars kan jag lova:P  men nu kanske ni undrar hur jag kunde slinka in här då, jo seganna står i duschen så jag väntar på att hon ska bli klar så vi kan mumsa frulle snart:D jag har inhandlat bananer till min gröt nu, så nu kommer det bli mycket sötare och godare:D

annars väntar både anna och jag med stor spänning på att jag ska få mitt placeringsmejl till tentan på fredag så vi vet vilken tid vi skriver:D det är nämligen aå att anna skriver mellan åtta och tolv och det borde vi med göra, men man vet aldrig. iaf så är vi så iviriga att se det för vi vill boka våra biljetter till karlshamn!!!! wohooow nu äre inte långt kvar:D:D:D:D men skulle det bajsa sig och vi skriver mellan två och sex, blir inte avfärden förrän lördag, blää

nä nu måste jag gå och se vad hob håler hus, hon kanske har halkat i duschen, man vet aldrig med anna!

Ciao!

förresten

ringde till ica idag för att få min inloggningskod till min sida på internet. koden ska tydligen stå på bonuschecken man har fått. men saken är den att jag handlar alltid för lite varje månad för att komma upp till deras checkar så jag har aldrig fått den:P jag ringde dit iaf och det skulle gå bra:D MEN måste han hålla på med att försöka övertala mig att skaffa icabankkort?  han argumenterade om alla fördelarna minst tre gånger, och efter varje gång svarade jag vänligt men bestämt nej jag vill bara ha min kod, inget bankkort. gav han sig? nej, såklart. till slut fick jag ta till bitchrösten och säga nej jag vill inte ha ditt bankkort, bara min kod!!! tro det eller ej men han lyssnade då! är min bitchröst mitt enda hopp här i livet?

anna har även ringt kamarhem idag, vi får se om det kan fixa ngt. deras resultat förut har inte varit annat än skrattretande:P kanske bitchrösten skulle sitta fint där också:P?

nej nu är det pluggtime!

men glöm inte bort att på fredag efter tentan åker frugan och jag med anna till karlshamn!!! det ska bli riktigt kul!! ana fyller näligen år nästa måndag, så det är stort kalas på lördag:D  hehe nu ska vi se vad karlshamn går för:P
jag tror det kommer blir jätteroligt:D sen på söndagen är det släktkalas, och de har som tradition att före maten  äta varmkorv. jagh måste säga att jag är mycket förväntansfull inför denna familjetraditionen, och jag lovar er, jag ska testa! haha

Ciao!


vilken härlig dag,

eller inte, sjukling är vad jag är just nu! hm vaknade imorse med skiten, blääää. lördagskvällen spenderades hos hudik, roligt:D sen blev det en övernanttning hos hudik med så hon inte skulle behöva vara rädd när hon sov. hudik hade nämligen sett paranormal activity. Då kände jag att det även var dags för mig att se filmen, så jag tog hem usb till södra vägen för movie time:D

väl hemma blev det först utkastning av julen och fram med det lila<3 drog ett drag med den värdelösa dammsugaren också! den suger! jag önskar mig en dammsugare i födelsedagspresent!!!! sen började jakten på ett våffeljärn eftersom våfflor stod på matschemat för mig och anna! slut på netto, men på maxi hittade vi ett för 249kr, check! vofflorna var gudomliga, såklart!:P  sen var det tänkt att vi skulle titta på paranormal activity, men min dator ville inte och annas var paj...arga som bin var vi såklart eftersom vi hade dukat upp med chips, dipp, chilinötter och skumtomtar! men tack och lova fixade vi det, såklart! så movietime blev det, men jag kan absolut inte hålla med om att den var läskig eller nåt sånt, nä inte en ändå gång hoppade vi till. enligt mig är det det dom är menngen med skräckisar, så det filmen blev tyvärr underkänd.

eftersom det blev våfflor över igår kan ni lätt gissa vad det blev till frukost, MUMS säger jag bara! anna och jag satt som så lyckliga barn och glufsade i oss för fullt:D

kalkyleringstenta på fredag, kul, verkligen inte!

Ciao!

hos hudik:D

heeejhallå:D haha igår var det premiärutgång för mina flickor och mig för denna säsong, nää termin:D skojskojskoj.  även fredrik och marcus var med:D vi började med att hämta pizza som vi mumsade i med god aptit:D sen spelade vi spel, galna spel och drack maassa gott:D haha redan vid åtta var vi rätt sköna:P men så är det i kalmar:D 

jag hade även turen att ha nattsällskap, det var kära hudik som tog halva min säng:D så imorse när vi äntligen vaknade bestämde hon sig för att följa med mig och anna till ikea där det blev shopping. även ett element till mitt rumm in skaffades:D på ikea blev det galgar och blommor och varmatofflor:D s

efter det väntade vi på bussen i typ 40min, åkte hem och städade...vi kände för lite lyx och tog taxin till norrliden, hudik bor där:D så här är vi nu, jag och hudik:D hon har lärt mig att laga mat:D min första kurs:D jag väntar även med spänning på min andr kurs från fredrik så jag kan laga köttfärssås:D  jaja nu är maten klar, bäst att äta innan frugan och karin anländer så det inte tar slut..hahasen blire det girlpower så det bara skriker om det. hudik har ett tjejspel:P

Ciao!

GÄÖSTBLOGG

jessica is a russian rolettue !

eVVE IS THE SHIT AND SHE IS BEST !
HEJÅHÅ SÅ KAN DE GÅ !!!!
GÄSTBLOGGARE IS JAG
///// EVVEIS AND KARRE
LOVE MY  OUR FRUGA AND MAN !!!!!!
YEEEEEEESSSSS

FULL Å KÅT HEJÅHÅ

dags för lite trevligheter:D

heeeey partypeople!!! idag är det fredag!!! wohoow!! veckans plugg är äntligen över, eller ja det sätter igång igen imorrn, men dagens plugg är äntligen slut!:D jag och anna har nyss varit på giraffen och handlat lite. undertiden fick jag prata med pussi som fyller 20 idag:D puss pussi grattis! nu när vi är hemma igen är det dags att packa upp alla väskor från v-ås för klockan halv fyra kommer min fru för 1.5h skvaller:D sen runt fem tittar evve, karin, hudik, marcus och fredrik in:D då bär det av till palermo för att köpa pizzaa:D sen blir det förfest, mellanfest och sen utgång:D ikv kommer det bli en rolig kväll:D åhh vad jag har saknat min kalmarflickor!!!

NU: STÄDA

Ciao!

ÄNTLIGEN!

äntligen är jag tillbaka i kalmar!! är sitter jag bekvämt i annas rum och oillar på hennes dator, alltså är allt som det ska vara:D dagen har spenderats på tåget i sju timmar, sen jag var så sjukt jävla kissnödig att jag visse inte vad jag skulle ta mig till!!

iaf sen blev det en sväng till maxi för att inandla mjök och grönsaker och lite sånt mums:D och så hämade vi ut mina kläder från hm!!! yesyesyes!!!

nej nu äre dags at packa upp!

Ciao!


Kalkylering

Det var tänkt att jag skulle hämta mannen från tågstationen sedan fest. Men nu verkar det som att festen är inställd och jag har bestämt mig för att sitta med kalkyleringen mellan sex och nio. Yay. Kalkylering here we go!

We are family!

Nu har familjen åkt och genast blev det mycket mindre liv, mycket mer tyst och inte alls lika varmt och mysigt. Det enda stället det är varmt och fullt i är i min kyl och frys. Jag kommer ha mat i evigheter!  Men också på min sadel där jag fått en sadelmuffvärmare. Men tystnaden är på tok för tyst.

snart hemma igen!

yes imorrn sticker ja ner till kalmar igen, skönt! eller jag skulle nog mer säga att jag kommer rulla ner, haha två veckor hemma gav mig 2 extra kilo att jävlas med:P haha så det kan gå:D iaf så känner jag att jag är klar med v-ås efter två veckor, nu saknar jag mina kalmarbrudar:D och jag kan knappt bärga mig tills på fredag, då är det dags att svira om till klackar igen och ge sig ut på dansgolvet! men först ska mitt rum värmas upp ordentligt!!!!!

ikv bär det av hem till kusin för att fira födelsedagar och säga hej då till pappa och co. dagen ska äve få sig en utflykt tl öb för att inhandla hygiensaker etc, och jag har hittat en sweet sour chili sås för ynka 11kr, fynd!! nu behöver jag inte köpa dyr turkis yoghurt på ett tag:D:D

NU: PLUGG

Ciao!

Hat

Jag är förkyld, hatar när man blir smittad.

V.

Jag kan inte sova. Gardinerna är uppe, en spegel är på plats ja mer hann vi nog inte göra idag. Ja min familj är effektiv. Eller mami och papi var effektiva. Vi andra kidz i familjen hängde/trängdes i min 1,20 säng. Men det var mys, tills de började nypa mig. Men äsch. Morgondagen blir mycket skruva/hamra måla och lyckligt lottad som jag är självklart också plugga. Till skillnad från V-åsgänget som retar mig med att berätta att de ska festa imorgon!

Puss!

Yay!

Mamma och Freddieboy lagar mat till mig, mat som de har handlat. Pappsen, Tonna och Denna hänger i min säng redo för att snart börja bära tunga saker på IKEA. De gör sig redo för att börja borra skruva och mixtra. Själv sitter jag bara bredvid, tittar på och latar mig. Imorse vaknade jag av att mamma gick och torkade alla mina ytor samt fixade och trixade. Om vi säger såhär life's good!

Mat

Mamma och pappa är här och igår fick jag gå och handla vad jag ville. Villket är att bli bortskämd på hög nivå. Dock känner man sig lite krävande och allt det där. Men jag uppskattar det ju verkligen så då är det okej intalar jag mig. mina lillebröder tittade på mig och undrade vad jag höll på med när jag sprang som en ko på nybete inne på maxi. Speciellt tittade de funderade på mig när jag i stort sett plockar på mig halva avdelningen på städområdet. Nu har frysen börjat fyllas sakta men säkert. Dock ska mer inhandlas idag eftersom vi upptäckte att vi bara fyllde en tredjedel av frysen och så kan det ju inte vara. Är lite mysigt att ha familjen på besök:). Trots att det bara är mamma som sover här men vad gör det, tjejweekend. Igår var jag uppe på tok för länge, klockan kvart i fyra är inte en lämplig tid att lägga ifrån sig datorn på. Men det är väl så det blir när man har bättre saker för sig, typ msn. Som på något sätt alltid lyckas bli prioriterad när det står mellan det och sömn.

Kalmar

Nu är jag tillbaka till lugnet i Kalmar det känns nice. Var kanske precis det jag behövde/inte behövde... Aja tiden får utvisa det :).

vaken..?

godeftermiddag på er! efter att ha spenderat ca 45min i duschen är man som en ny människa. nu sitter jag ivrigt och väntar på att mamma ska koma hem med min beställda kebepizza, mums. som jag har väntat, typ hela hösten:D men nu äre snart dags:D förresten, min fru är e heartbreaker...:P

BERLIN DEL I

yo bitches, i´m back!! lovade er ett fint inlägg, men jag vet absolut inte hur jag ska kunna få ner de här tre underbara dagarna och nätterna på ord utan att missa typ hälften, men jag ska försöka.

TORSDAG:
började skönt(not) genom att bege sg mot skavsta klockan tre med två supertaggade brudar vi namn sarae och carro. väl framme i berlin var det dags att hoppa på s-bahn in mot ostbanhof där vi skulle bo. några byten var det på vägen, vi skulle alltså hoppa av s-bhanen. och jaa det började bra med att vi missade avgången, och fick snällt sitta kvar när tåget började åka tillbaka mot flygplatsen..haha efter mkt om och men befann vi oss tillslut i ostbanhof, nu gällde det att hitta till vårat hostel, som jag för övrigt rekomenderar starkt, aohostel. av saraes snälla lillebror gurra hade vi fått en fin vägbeskrivning om hur vi skulle gå, det var inte alls långt så det skulle nog inte vara någon fara tänkte vi. sen hade vi även en fin bägbeskrivning som vi fått från hostlet om hur man tar sig från station till hostlet, men vrf upptäcka den innan man är framme:P det ela slutade såklart med att vi gick ut från helt fel sida av stationen  och vandrade iväg åt helt fel håll. efter att ha pölsat i sisådär en timma tycker vi det verkar lite skumt, det skulle ju bara vara ca fem minuter därifrån:P sägt och gjort,  signalerna gick fram i hökåsen i västerås i gurras telefon för att fråga hur fan v har kunnat missa hostlet så hårt!!!!  gurra the man förstod genast att vi hade gått åt fel håll, så vi kunde äntligen vända och gå tillbaka. då upptäckte vi även de fina vägskyltarna längst vägen som hostlet satt upp, men vem behöver dem...

väl framme på hostlet var det folk överallt. det var ett ungdomshostel så det kryllade av ungdomar som fått samma galna idé attt fira nyår i berlin:D men vi fick vårat rum iallafall utan problem. sen min damer och herrar var det dags att bege sig tillbaka mot stationen för att inta lidl och alkoholhyllorna, hehe. det gick som en dans och vi gick tillbaka för attdumpa skiten och sen bege oss till berlinmuren och titta runt. sen blev det time att börja göra sig iording för kvällen och natten, men eftersom vi redan är så jävla snyga gick det ju rätt fort, eller? iaf donken skulle bli en perfekt "resturang" för våran nyårsmiddag:P sen blev det fest som aldrig förr. när klockan började närma sig halv elva begav vi oss mot det stora torget i stan, som för närvarande hade ca en miljon besökare som ville göra samma sak som oss: få den häftigaste nyårsupplevelsen någonsin! det var så sjukt!!!!! försök föreställa er, fast jag vet, det går inte om man inte har upplevt det tyvärr.

efter några galna timmar där började vi bege oss mot nattklubben kulturbeaur, eller hur det nu stavas:P 16 dansgolv, 31 djs, behöver jag säga mer? vilken natt, vilken underbar natt!!! resten behållervi för oss själva:P strax efter åtta tror jag vi ramlade in i vårat rum för att få några timmars sömn innan nästa äventyr skulle ta fart!

jahapp som nu redan nu borde förstå är jag inte riktigt fit for fight nu, så  idag får det räcka men nyårsafton. jag vet, jag vet, ni kan inte hålla er, men nni måste! men jag lovar att ni kommer inte bli besvikna på fredagen!!!

TO BE CONTINUED!

Nu: sova


Galen kväll!

 Sjukt galen kväll igår. Men nyår är väl alltid nice. Snart smålandsskogarna mysigt där!:)

RSS 2.0