fruktstund

puh, ena en timma och 40min var vi ute och gick, det känns i bena vill jag lova:D alltid kul att snacka skit med frugan on allt och inget:D åldersnoja fick vi också:P men nu står det pasta på schemat samtidigt
som vi lyssnar på fanfanfan, men sen dunkar vi på lite winnerbäck och ler igen:D åhhh det blev även lite prat om sommarens planer, åhus, ullared, hudik och spanien:D galet kul det kommer bli:D:D:D:D:D:D

nää nu måste jag ta hand om maten:D

Ciao!

Eftermiddagspromenad

Solen skiner och Kalmar gör sig riktigt fint här! Snart slipper vi vinterjackor:D! Därför ska jag och mannen gå på promenad snart myyysigt. Men just nu trycker jag i mig min komibnerade lunch/kvällsmat. Mums med mat i magen <3.

Igår vad ska man säga allt var mys. Innan kåren trycke jag och mannen i oss Hamburgare från SvettOlgas med extra ost. Så gott att jag till och med åt upp D-Daves hamburgare också! YAY.

Nej nu ska jag dra på mig ytterkläderna och promenixa mot Mannen. Puss!

allt eller inget

sminket är på, håret ej fixat, mate i magen och försenad tjugo min, allt är som vanligt:D fest står på schemat och jag älskar det<3 NU KÖR VI!

CIAO!!!!!

Party everyday

Igår stod tacobuffé och Shaun of the dead på schemat=Mums och mycket skratt. Iofs var jag nog den som uppskattade filmen mest av alla. Men hur kan man inte uppskatta den?

Idag är det fest, igen, hos skåneflickorna. Är man där går ingen säker. Frågan som allt för ofta uppstår där är inte vem var fullast utan vem var mest nykter? Men det kan väl gå, vi är ju trots allt unga och vi håller ju koll på varandra!

NU dusch smink, lockar, smörgås och PEPP!

puss!


friday im in love

dagen spenderats i bibblan med d-dave, plugg skulle göras men blev inte av. snacka är mkt trevligare:D sen blev det stripaerobic, sjukt kul:D ge mig några veckor till och jag är en mästare:D

nu blir det KM och tacos och vin:D

Ciao!

vilken underbar dag det är!

CSN kommer, alla studenter jublar!!!!!! räkningarna betalas, vart tog CSN vägen? studentekonomin är inget rikemansliv vill jag lova, eller ja int på pengar iaf. men desstå rikare på livets glada stunder, en stor konkurrent för livets roligaste tid!

inatt hade vi som sagt sportnatt, men jag vilade mest ögonen.. och frugan snarkade HÖGT, hehe. strax beger sig frugan mot hansa city för att möte upp biqi, d-dave och mig. pizzabuffén på ikea ska ätas upp:D sen ska det shopas åt d-dave, kan hända att något följer med mig hem också:D

nähää lite super mario innan shoppingen så är pricken över i fixat:D

Ciao!

stånk och stön

fuck asså. den där body pumpen ar musten ur mig, det är knappt att jag orka pulsa hem i snön efteråt. med det är inte för inget som det tränas och d-dave och jag håller hårt på vårat vad, vi ska INTE rulla fram i sommar. Vi ska vara stjärnorna som spatserar runt helt obekymrat och bara njuter!!! så mer must ska sugas ur!!!!!!

onsdag

dagen har spenderats i skolan och sen i bibbla. men innan bibblan fick det bli en lunch på stan för mig och d-dave, mums. det blev bakad potatis med skagenröra:D kvällen/natten/morgonen kommer vi spendera hos d-dave. det är hockeytime!!!! skojskoj:D men innan dess står det BodyPump på schemat och våfflor<3 även varma mackor ska tillagas när småtimmarna smyger sig på.

på lördags är det fest, igen:D men jag har ett problem, vilken klänning ska få bli den lyckliga at få följa med ut?


jaja nu måste jag byta om och kila iväg.

Ciao!

faller

våfflor till frukost är nog den godaste frukosten jag har ätit här nere i kalmar! mums! nu är det mycket som händer här nere i kalmarstad förresten. det är vadslagning mellan mig och d-dave, hockeyonsdag/natt, stdentkryssning, tjugoårskalas, pizzaturné i sommare mellan sthlm, lidköping, jönlöping och v-ås, halv åtta hos mig etc, som ni förstår så är det full fart hela tiden och jag älskar det!

dagen ska spemderas på bibblan, sen ikv blir det spinning och yoga för hela slanten, skojskoj!

på torsdag blir bär det av ut till ikea för pizzabuffé och shopping till d-dave, det ska bli kul. veckan avsluas medfest med brudarna:D åhhhhhhh.

jaja måste ta tag i mitt liv!

Ciao!

Halv åtta hos mig

En ny tävling har startats i Kalmarstad. Jag, Mannen, D-Dave, Sebastian och Biqi ska köra vår egen variant på "Halv åtta hos mig".

The food war is on!

Puss.

opps

klar med plugget för idag, skönt! skulle precis börja med bilderna från dengalna helgen, men kom på att anna har min dator jag har hennes knäppa, så bilderna får vänta några timma till:D nää ska se om det går att titta på solsidan på hennes dator, annar är det illa...

ikv kommer pojkarna och flickan över, det är dags att titta på hockey igen:D vi har blivit riktiga fans igen, fast jag håller med, det är inte lika kul att titta på bruttorna. jaja höres

Ciao!


bajs

jag har aldrig förstått mig på um och deras öppettider för tidsbokning. öppet mellan halv åtta och halv tio på morgonen måste väl ändå vara det sämsta. för första gången kan jag inte skylla på att kalmar ät en liten stad, för det är lika värdelöst i v-ås!!! hmm jag ska öppna min egen tidsbokning på um!

pluggtime

förresten, bilder från den galna helge kommer efter plugget:D

Ciao!

dödstrött

hmm uppe sen sju för att kunna se andra halvan av matchen, duktigt tycker jag. nu kurs startar idag, IMC. idag ska  det pluggas, städas tvättas och tränsas(:D). roligar än så är ite måndagar nu förtiden. MEN det säger jag er, om två veckor är vi i polen med kryssningen!!!!!!!!! ojojoj va galet det kommer bli!!!!

dags för frukost

Ciao!

Förkyld

Halsen gör ont, näsan är snuvig och ögonen rinner. MYS! Veronique, kan du spå när den här skiten går över? ;D

puss

Födelsedag, dans och kebab!

Gårdagen var sjuuuuuuuuuukt kul. Kanske är det därför jag känner mig lite trött i kroppen idag. Det var förfest på taket för att fira Biqiboy, sedan palace och efter det corner. Kebab mitt i natten är underbart! Åh mkt skvaller finns det sedan igår också. Men det håller vi oss för oss själva, hehe. Nu morgonpromenix!

Puss


det är över nu!

tentaveckan är över, ÄNTLIGEN! tio över fem igår fredag var mitt över och idag tog frugans slut! lika bra att göra det vi är bäst på ikv tycker jag, nämligen fest. ikv firar vi biqis 20årssdag:D

good girl´s go bad är det dags för! nu kör vi!

Ciao!


Här skulle det komma en bild

Bilden skulle föreställa JAY och hennes kärlek. Men på grund av en borttappad sladd mellan mobilen (som kortet finns på) till datorn så får ni hålla tillgodo med med den spännande nyheten tills imorgon!

To be continued!

Sista rycket

Sista rycket snart är denna tentavecka över. Livet leker och förhoppningsvis kommer två stycken g'n flyga in. Eller flyga, snarare försöka pressas ut från våra trötta hjärnor. Om en timme ska mannen ringa och göra en föreläsning för mig om paradoxerna. Jag ser fram emot detta väldigt mycket!

nu pepp!

vad har jag missat?

vem har sagt att tentaplugg är tråkigt? aha-känsla hör lätt till toppfem listan på sköna känslor! konstig att det alltid måste ta sån tid på sig att dyka upp, men hellre sent än inte alls! men nu äre nattinatt

Ciao!

skattkistan måste fyllas på

tentavecka eller ej, när det är gratis lunchbuffé på thaien finns det inget som hindrar oss hungriga/fattiga studenter! attack!

Ciao!

i en annan värld

dags igen, böckerna är  öppnade men är ögonen det?  nja lite sisådär med det faktist, menmen plugget måste göras. vad jag längtar till halv sex imorrn kväll för då är provet slut. då ni, då är det disktime, porslinet har varit slut ett tag nu... mm pluggkoma tror jag det kallas, allt som snurrar i ens huvud och allt man bryr sig om för tillfället är plugg. hmm ett helt inlägg om plugg, inte bra, måste sluta!

Ciao!

en förklaring av hur en tentavecka känns

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Det är helt enkelt tentavecka!

Tentaplugg

Tentapluggsvecka. För min del är motivation väääääääldigt dålig. Jays del kan jag inte uttala mig om men jag tror hon panikpluggar nu. Kvällen kommer spenderas på K.M. kikandes på Arsenal (är det ens ett lag?) och vi ska fira Biqiboy som fyller tjugo just idag!

Imorgon ska en gratis lunchbuffé intas, jag längtar, min mage längtar. MUMS!

puss!

bajs

jag gjorde seriöst min sämsta presentation nyss, fuck. nu blire korridorsstädning och lunch med anna. sen styr jag mot mot bibblan för tentaplugg för hela slanten!  dagen kunde varit bättre

borta

äntligen, idag bestämde jag mig för att det fick vara slut, inget mer med det.

<3

Idag ska jag hänga med mannen, som verkar ha planerat mycket. Så det blri spännande. Men själv ska jag väl dra fram esset i rockärmen jag med! Nu äventyr. Puss!

valentine´s day

det är ingen vanliga dag, idag är det alla <3dag, hurra hurra hurra! mmm undra vad som händer idag?

igår hänge vi som sagt på bibblan ett tag, sen drog vi till d-dave och spelade lite. vidare till victoria för mat och sen hem till mig. väl framme hos mig hinner vi precis klä av oss innan vi måste klä på oss igen, en gratistårta väntar på ica södercentrum:D tidsoptimister som vi är så missar vi alla bidragen på melodifestivalen, men vad gör det om hundra år! vi hade roligare med snökriget iaf, eller hur snö-dave:P hehe d-dave fick sig en liten putt av john och biqi så han rullade fint några varv i snön, haha det var kul att se:D

väl hemma tittade vi klart på melodifestivalen och sen på OS. blev lite yatzy och kuddkrig. Även kryssningen bokades, 7-9mars är det som gäller:D Av erfarenhet från en tidigare studentkryssning vill man inte missa en sekund av detta, allt kan hända, närsomhelst, varsomhelst...

Uppdrag skrevs det flitigt på under kvällen. När frugan ÄNTLIGEN blev klar var det dragning som gällde. Mitt första uppdrag består av att göra high-five med ALLA jag hälsar eller pratar med. Uppdraget för andra kvällen är att jag ska springa i korridoren i bara underkläder. det kommer inte utföras förren när alla på båten har däckat vill jag lova:P

det sköna med allt detta är att d-dave drog BÅDA mina lappar, haha han har det inte lätt:P men från och med nu känner ni honom som tampongmannen. första kvällen ska han nämligen springa runt med en tampong bak på skon...d-dave kommer bli poppis bland tjejer...NOT! haha jaja nu måste jag ta tag i alla<3dag!

ha det riktigt myspys nu, singlar som osinglar! det ska iaf jag och frugan ha, som man har jag tagit kommandot för den här dagen, och jag, frugan kommer inte bli besviken!

PUSS PÅ ER ALLA FRÅN OSS I KALMAR<3




lördagsmys

att sitta och plugga i bibblan på en lördag är nog allas dröm<3 menmen det har sitt slut också, ikv kommer nämligen folket hem till mig för pizza, tårta och melodifestivalen. D-dave och jag hoppas även att senaste avsnittet av solsidan är uppe på hemsidan så vi får oss ett gott skratt:D

men nu pluggilugg

Ciao!

Puss!

Idag är en bra dag! Pepp! :D

shake shake shake

godmorgon godmorgon:D hur mår ni idag? det är trots allt fredag! wohoow:D sj har jag varit uppe sen sju och diskat allt mitt porslin..det blev en hög här inne när avloppet pajade. om sisådär femtio minuter ska jag befinna mig hos frissa, ÄNTLIGEN! hoppas hårpalatset är bättre än frank, för såhär kan jag inte se ut, usch1 efter det styr d-dave och jag kosan mot maxi för att inhandla kvällens middag:D efter det drar vi alla på innebandy, mycket trevligt:D men först ska det såklart avverkas några timmar i skolan, bl.a ska vi få feedback på vårat förra arbete och så blir det skrivning av det nya, bläää.

men idag är det också den dagen när jag ska gå på stripaerobic!! nu ni ska jag vicka på höfterna som aldrig förr och ge stolen en lapdance som den sent kommer glömma:D skoj ska det bli!

men nu måste jag bnörja klä mig så jag hinner i tid:D

Ciao!

direkt från bibblan

D-DAVE ÄR SÅ SÄMST, HAN FÖRLORADE NYSS FOTTÄVLINGEN! SOOOOOOPA!

Skyl dig D-Dave!


Igår handlade jag, Jessica och D-Dave på Maxi.
Däremot tycker man ju att killen borde ha lite vett och skyla sin kropp.
Det är ju trots allt en mataffär!


mmmm saft!

ny dagn och nya tag:) dagen består av plugg på bibblan, föreläsning på bbs öch tillbaka till bibblan igen. klockan fem kommer det en tjej som säljer ansiktsprodukter till våran korridor:D det blir trevligt och skoj:D tydligen ska vi få göra nåt i ansiktet och på händerna:D skööööön! senare blir det träning, yes:D

kalmarhem har äntligen hittat hit, hoppas det får ngn ordning på avloppet, men det får de nog inte. De brukar inte få ordning på saker:P

jaja vi hörs!

Förresten, gissa vad jag har med mig för dricka till lunchen idag, jo saft!!!!!1 igår så fyndade jag och frugan saft på maxi:D man fick en flaska för 5kr!!!!! jag slog på och köpte två flaskor:D så nu ska jag ha saftkalas:D

Ciao!

var är lillmattes bebisar?

vad händer med maxi? eller vad hände med farmisarna? helt borta, tanterna tittade på oss som om vi vore dumma i huvudet när vi frågade efter dem! joda frugan och jag var nämligen och shoppade idag på maxi:D jag tänkte att jag skulle variera mig och köpa farmisar ist för kötbullar, men icke så euroshoppersköttbullar fick följa med hem, igen.

sen så hade de extrapris på vaniljhjärta, ynka sju kr ville de ha av oss. inte tror ni väl att frugan och jag kunde motstå det? nä just det. vi mumsade glatt utanför maxi efter shoppingen:D vi drog även en sväng förbi korvkiosken för att se om vi kunde köpa frenchhotdog, men det kunde vi glömma. det var stängt, även cafét och resturangen. småstäder!

åhh vill man inte bara gosa sönder med dessa underbara varelser? party och sessan är de bästa dunbollarna som finns i hela världen:D


uppdatering

yo! seminariumet gick bra, så nu sitter vi hemma hos d-dave och spelar guitar hero, d-dave suger som vanligt! att man alltid måste var bäst:P

frugan och jag drar oss senare till maxi för veckans inköp. vi ska öven försöka få tag på innenbandybiljetter till matchen på fredag:D

Ciao!

nu kör vi igen

okej, seminarumdags, nu kör vi 2,5h skitsnack:D sen styr d-dave och jag vägen till bibblan för där sitter de andra, och fugan sitter med min sub som snällt ska få malas ner i min mage:D

dance with somebody!

TRÄNINGSDAGS!!!!!!!!! beach10, inga problem, NOT! efter att ha smaskat på tok för mkt godis, chips och läsk är det dags att skärpa sig! inget kommer av sig själv, så därför beger jag mig nu mot malkars för body pump!

Ciao!

8 Februari

Andra födelsedagen i familjen är idag. I min familj så fyller 5/6 år inom loppet av 8 veckor.

28 Jan - Pappa
08 Feb - Lillebror 2
19 Feb - Lillebror 3
11 Mar - JAG TJUGO ÅR!!!
25 Mar - Mamma

Sedan fyller mormor år veckan efter. Detta innebär att vi käkar tårta med familjen cirka 8 gånger. Sedan har det ju alltid var x antal kompisar som fyller år och diverse kalas för vänner. Därför är det inte konstigt om jag under dessa veckor lyckas med att käka tårta femton gånger. Som faktiskt brukar hända! :P :O. Något säger mig att detta inte kommer att hända igen... Men aja inte ska vi vara bittra för det.

Om två timmar är det resa tillbaka till K-town. I väskan är GH och subway snart nedpackat och jag är redo på mindre snö men mycket mer blåsväder. Nej nu ropar family att det är tårtatime, det gäller väl att passa på om vi säger så! :D

en kväll på slottet, juli och i sthlm!

lördagen på slottet var trevligt, inte mer än det. Däremot höjdes kvällen när vi kom till kåren. Slottet bestod av mingel, plockmat, och underhållning från icapaul. Sen när det var dags att gå till danshallen kändes det som vi gick på högstadiet igen, ni vet när alla sitter på stolar längst väggen. så jag och hudik bestämde oss för att knalla hem och dricka vin och snacka skit:D på kåren bjöds det på liveband, shottar, dans, öl , mer dans, mer shottar:Dhudik, heta och jag såg nog rätt coola ut, haha NOT:P

Här är iaf innan slottet



Igår, söndags, var det en riktig tråkdag. Städa, tvätta och slänga skräp, usch. hemlängtan kommer också med jämna mellanrum, men nu är det inte kul längre. nu vill jag hem! Jag saknar mitt gammla liv, elller jag skulle vilja ha tillbaka en del av det iaf. Jag saknar dig kerstin, min bästa bästis!




Självklart saknar jag min fru också, men så tur är kommer hem hem ikv:D



Ser jag inte ut som världens lyckligaste man... eller mest besvärad kanske:P

Jaja nu måste plugget fortsätta..

Ciao!

finlödag

ja igår blev det filmkväll mebiqi och d-dave här i mitt rum:D mycket trevligt:D det blev först en skräckis, sen solsidan på fyran och sist en komedi, men då var det dags för mig att vila ögonen ett tag:D

biqi och robert fann varandra väldigt fort. de vlev så goda vänner att robert ville följa biqi hem och sova. Klart robert får det, han är en stor björn nu, han har gjort det förr:P så jag klädder honom med min fina mockajacka så kan inte skulle frysa.

idag står öite plugg på schemat. sen ska hudik och jag äta  någonstans, sugna på kinamat:D  sen blir det cocktailparty på slottet, det ser vi fram emot:D så nu åker finklänningarna på vill jag lova:D vi avslutar med att slå klackarna i taket på kåren:D

ha en underbar dag alla fina läsare:D

Ciao!

<3

Just nu gör jag sjukt mycket saker hela tiden. Nice! Men jag b-o-r-d-e plugga!

Saknar min Man ;]!

:@:@:@

WTF!!!!!!!!!!!! vad är det för idiot som bankar i korridoren en tidig fredagsmorgon? antingen är det ....... som vill jävlas med alla, eller så är det ngn nöt från kalmarhem! kalmarhem har ju visat upp sina starka(host) sidor förut, så jag är inte förvånad om de lyckas igen..


dummadumma jessica

puh, att man alltid ska vara ute i sista stund! innan den femte, alltså nu. ska man ha feedbackat på två rapporter. Jag började mig första typ tio i elva och håll ¨på. Jag tycker det är rätt svårt att kommentera andras jobb, det känns inte okej. helt plöstligt var klockan tjugo i tolv, HELVETE, det är bara tjugo min kvar innan det ska vara inne och jag som inte hade börjat med min andra feedback. ja det var ju bara att avsluta den första och fort som fan slänga ihop något på en annans stackars text. Om det blev bra? nää, jag tror jag behöver feedback på att feedbacka!

Natti!

Ciao

mera mera!

undertiden frugan min sitter och svettas på en buss till linköping, bara för att sj vill jävlas med henne(haha), så har hennes underbara man kommit på ännu en grej till hennes 20årsdag:D frugan furgan frugan, du kommer älska det!!!!!!!!! åhhh jan det inte bara bli din födelsedag nu så jag kan få berätta vad det är!!! haha orka att jag är mer uppspelt än vad frugan någonsin kommer bli:D

jaja jag ska plugga!

Ciao!

Sömn

Nu borde jag sova efter en kväll med gh, som jag för övrigt är bäst på... HOSTHOST! Istället har jag fastnat framför facebook där jag chattar med "min" Sydafrikan, eller ja nästan min! :D

Godis

Idag köpte jag och Jessica godis.
V - 24 kronor
J - 55 kronor

Förresten på vägen hem pulade vi D-Dave med snö. YAY!


Basket nästa!

Jag och Mannen kommer att vara så bra i hejaklacken att till och med Jordan skulle bli avis!

usch

usch vad jag är uttråkad, blääää. grupparbete pågar... men det måste göras. en annan sak jag har mycket av just nu är träningsverk, jäklar vad jobbigt det var igår, men stört kul!!!! även ikv testar jag på ett nytt pass, skojskoj! hoppas att inte träningsverken tar död på mig bara, men det är rätt skönt ända:D ikv efter träningen kan det vara så att frugan och jag drar iväg på basket, joda ni hörde rätt, eller läste. menmen, vi få se, dagen är ung!

ajaaa hoppas ni har en roligare dag än mig iaf, men det tror jag för detta är verkligen botten!!!!

Ciao!

trevliga måndag

igår gjorde vi en impulsgrej, hudik och jag. efter att ha varit och hämtat våran biljett till slottet, så drog vi en donk och sen blev det träning för mig. men medans jag satt och väntade på att passet skulle börja så bestämde hudik, fredrik och jag oss för att gå på bio direkt efter. det blev snabba cash. joda så direkt efter träningen sprang jag ner till bio i mina träningsklader som nog inte luktade så gott...när vi väl hade satt oss frågade fredrik och det inte var varmt att sitta med jacka på, klart det är, men skulle jag ta av mig den skulle jag nog inte haft ngt sällskap kvar!

filmen var bra, men rå. jag klarar inte av folk som slåss sådär. hudik tycker jag är konstig som inte bryr sig om skräckisar men inte gillar slåssfilmer! må så var må så vara.

idag ska blire grupparbete som gäller, bläääää. aja det måste göras. men ikv ska jag testa på ett nytt träningspass:D ja inte vet jag hur det ska gå med denna träningsverk jag har från igår, puh!

Ciao!

Zebra?

Förra veckan tyckte D-Dave att Jessica såg ut som en Zebra.
Jag ser inte likheten, kanske är det något jag missat.
De säger ju att kärleken gör en blind?

puss på hudik

hudik jsg har alltid lust att äta mat med dig!!!!! klart vi ska äta efter vi har hämtat biljetterna!!! men kvart i åtta går jag till b-pump, men vi har 1,45h på oss att fånga upp allt vi missat:D

vad hände med allt?

tittade nyss igenom alla klänningar för att se vilken som passar bäst till på lördag, den turkosa klänningen och min studentklänning fick mig att börja tänka tillbaka. jag kommer så väl ihåg när vi vann uf i v-ås och det slog mig och carro att vi skulle få gå på galamiddag i sthlm på sm. herregud vilket kaos det blev när rätt klänning skulle inköpas! sen när jag klickade runt på stylebystars och såg den turkosa skönheten, visste jag att det var den klänningen jag skulle bära när vi gick upp och hämtade förstapriset, och nog blev det så! det känns som det var igår de ropade upp catcher uf!

studentklänningen då, ja den har fått mig nervös många gånger! även denna skönhet lyckades jag hitta på stylebystars, men vad hände med leveransen? en vecka innan studenten damp den ner i brevlådan! tack och lov att den satt bra, vad f.a skulle jag gjort annars?  studentdagen, vilken dag, det går inte att förklara! den kunder inte ha blivit bättre, har man den skönaste klassen så har man! vad var vi inte bäst på liksom? och att vara en av dem som fick stipendium satt inte helt fel! senast jag hade den klänningen var på julfesten med nuvarande klassen. har det redan gått så lång tid att man har hunnit använda den två gånger? vad händer med tiden? den går så sjukt fort?

det känns som jag nyss fyllde arton och sätt på feb lektionen och konterade medans vi planerade min första utgång. nu ska jag helt plötsligt få gå på systemet istället!!!! vad hände? saker som började och saker som tog slut, som man trodde skulle hålla föralltid. vad gör jag nu, bara åtta månader senare? hmgör man rätt? hur vet man det? när vet man det? hur ska det kännas?

kalmar är helt underbart, och jag har utan tvekan haft bland de åtta roligaste månaderna i mitt liv! så mky saker man har gjort, man itne trodde man skulle göra! man har träffat helt underbara människor, en del känns det som man har kännt hela sitt liv. jag har fått en ny halva också, inte vet jag hur jag kunde leva mina nitton första år utan dig, haha vem tog hand om klantjessica då frugan?:P

men allt har ett pris, man vill inte att det ska hända med det händer. ja just nu längtar jag bara hem till v-ås, då skulle jag kunna krypa upp i mammas famn och bli kliad på ryggen , gosa med kissi som spinner på, jävlas med fjollan från fjollträsk och bara ha helt underbart kul med kerstin som bara vi kan<3

fuck, jag har hemlängtan!!!!

Ciao!

underbara vecka

ny månad, ny vecka, ny dag, vad kan hindra oss nu? nada, just det. idag släpps biljetterna till studenternasdag som äger rum på lördag. eftesom det det bara är hudik och jag som kommer befinna oss här i kalmar pålördag, är det vi som ska kämpa för våta biljetter idag. det finns tre sorter, en luncbuffé, en bankett på corehouse på kvällen och ett cocktailparty på slottet: hudik och jag ska försöka få tag på slottetbiljetter, jag menar vad är väl en bal på lottet? alldeles alldeles underbart!!!!!! wohoow nu åker finklänningen på:D senare på kvällen slår vi klackarna i taket på kåren som aldrig förr!

idag ska jag inviga mitt träningskort, b-pump står på schemat! skoj? ja! träningsverk? JA! tur att det inte är ngn föreläsning imorrn så jag bara behöver släpa migg de fjuttiga metrarna till bibblan.

halv ett är det dags för föreläsning till tre, sen intar vi bibblan för att fullfullja dagens plugg, sen fårt jag träffa min kära hudik!!!!! jippi!!!!:D:D:D

NU: PLUGG

Ciao!

RSS 2.0